سلام
من باصحبتهای شیداموافقم.
صرف اینکه داره درموردمسایل جنسی صحبت میکنه نمیشه به پاک بودن یانبودنش مطمعن شد...
ازرفتاراین خانم کلی برداشت میشه کرد...
شماواسه اینکه بفهمیدچطوردختریه بایدهم ازطریق این جلسات وهم ازطریق تحقیق وپرس وجواقدام کنید...
وقتی ایشون که خانم هستن درمورداین مسله راحت صحبت میکنندپس شماهم خجالت روبزارکناروهمراهیش کن تابفهمی این اطلاعات ویارفتارش به خاطرچیه.
وقتی باحوصله به سوالاتشون جواب دادید...درآخرخیلی محترمانه ازش دلیل توجه اش به این مسله روبپرسید...خیلی راحت حرف دلتون روبزنیدوبگیدواسم خیلی جالبه که شمادرموراین مسایل کنجکاوهستید...میتونیددلیلش روبهم بگید...بگیدمن صحبت درمورداین مسله روگذاشته بودم واسه بعدهاکه بیشترباهم آشناشدیم وراحتتربودیم چون فکرمیکردم شمانتونیدفعلاراحت درموردش صحبت کنید..
بگیداگه واستون مهمه میتونم اطلاعاتم روتوی این زمینه بالاببرم که بعدهامشکلی پیش نیاد...بعدازش بخوایداگه سایتی یاکتابی یاهرچیزی که خودشون استفاده کردن به شماهم معرفی کنن..فکرمیکنم بشه ازحرفهاشون دلیل این رفتارش روفهمید..
- - - Updated - - -
من یه حدس دیگه هم میزنم نمیدونم تاجقدردرسته...
شایداون خانم هم داره شماروچک میکنه ومیخوادبااین سوالهاببینه اطلاعات شمادرچه حدیه واینجوری بفهمه شماتاقبل ازاین باکسی بودیدیدیانه...خلاصه اینکه داره زیرزبونتون رومیکشه!!!البته فقط یه حدسه...
موفق باشید
عمر که بی عشق رفت
هیچ حسابش مگیر...
ویرایش توسط paiize : دوشنبه 03 شهریور 93 در ساعت 08:04
علاقه مندی ها (Bookmarks)