به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 29 خرداد 96 [ 23:33]
    سطح
    23
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    6

تشکرشده 91 در 41 پست

Array
    خانم zzz ببین من چند جای دیگه نوشتم چادر داشتن به معنی با دین بودن نیست و ربطی به بیشتر دین دار بودن نداره. کلا خانم ها رو دو دسته کردی، چادری یعنی باحجاب و غیر آن میشود بی حجاب و آدم بده!!!
    در مورد اینکه چرا توی جامعه یک کم برخی از مردم از چادری ها خوششون نمیاد، باید ببینی در مورد چه کشوری حرف می زنیم، در مورد سوییس یا ایران؟ در ایران کافیست سری به اینترنت بزنی و تصاویر دستگیری دختران به جرم بدحجابی به وسیله ی زنان چادری. این پارچه تبدیل به نماد شده، نمیشه از این گذشت که یک گروه از زنان بواسطه ی قدرت سیاسی و نظامی یک گروه دیگر را تحقیر می کنند و اعتقادات گروه دیگر را به مسخره میگیرند و بعد توقع دارند مثل سوییس و کشورهای آزاد وقتی کسی دیدشون همه اون چیزها را فراموش کند و بگوید اتفاقی نیفتاده و ما باید به اعتقادات هم احترام بگذاریم. چیزی که توی یک برنامه تلویزیونی دیدم فکر کنم اسمش این شب ها بود و کارشناس مذهبی انتقاد داشت از دانشجویانی که دانشگاه، چادری ها را مسخره می کنند، و بعد میگفت مگر ما چه آذاری به شما رساندیم!!!!!!
    یک چیزی همیشه برام سوال بود که با سخنان شما یک کمی مطمئن شدم، زنانی که نمیتونن موهاشونو بیرون بندازن و یا اون جوری تیپ بزنن یک کینه ای از اون دسته دارند که خودشونو مقید به شریعت نمیدونند، و برای همین بعض مواقع میان تظاهرات و راهپیمایی می کنند بر علیه اونا و یا از صبح تا شب بواسطه ی تریبون ها و رسانه ها و صندلی ها و پست و مقام هایی که دارند اونا رو می کوبند. جالبه توی ترکیه و یا لبنان، هرگز همچین چیزی نیست و هرگز این دو گروه با هم بد نیستند. زمان پیش از انقلاب هم در ایران این گونه نبوده و حتی این دو گروه در کنار هم بودند در انقلاب و راهپیمایی های ضد شاه.
    در مورد عکسی که دیدید در تلگرام خوب قابل درک هست احساس شما اما مردها با هم فرق دارند برخی مذهبی پسند و برخی غیر مذهبی پسند هستند. اصلا چادر با چادر فرق داره، بعضی از چادرها خیلی آدم رو بیریخت میکنه مثل اون مدل آستین دار که عراقی و عربی بود اما اسمش شد ملی، ولی سنتیش قشنگتره و قد و لاغری و چاقی و مانتو و یا روسری زیرش هم روی دید فرد مقابل تاثیر میذاره. ماهواره هم بی تاثیر نبوده، وقتی میبینه دختره و پسره با هم ارتباط بیشتری دارند و یا فلان شکلی هست دختره و روابطشون عاشقانه هست و یا هم رو بغل میکنند، اونجوری دوست داره، گرچه باز هم میگم مرد با مرد فرق داره، اما اکثرا حتی اگر مذهبی هم باشه، بالاخره غریزه ی همه انسان ها شبیه هم هست. مثلا چرب زبونی و یا خوش سرزبونی یک مهارت مهم هست که فکر می کنید چیز بدی هست، نمیدونم چطور توضیح بدم باید این چیزها رو از دید پسر ببینید و نه از دید دختر. معمولا توی جامعه زنها با هم خوب نیستند حتی اگر در ظاهر با هم خوب باشند و همه، همدیگر را به چشم رقیب می بینند چون در معرض انتخاب شدن هستند. درمورد اون مثالی که زدید، پسر خوشکل و خواهر، مرد با زن فرق داره و مرد الزاما خوشکلیش مهم نیست، کاری بودن، متعهد بودن به خانواده، اهل چیزی نبودن، اینا مهم تره، چون قرار نیست وظایف زنانه در قبال زنش انجام بده و زن هم مرد را بواسطه ی خصوصیات مردانه اش می خواهد و نه الزاما زیبایی.

آقا یا خانم باغبان
    با بخشی از صحبت های شما موافقم به جز قسمت آخر آن. که نوشتید در مورد برهنگی در جامعه.
    ببینید ، اول باید حد و حدود برهنگی مشخص شود. ما مردها که مانتو و روسری نداریم و با پیراهن شلوار و یا کت هستیم برهنه ایم؟ یعنی اگر زن، در جامعه بدون مانتو بود و مثل ما لباس پوشید میشود برهنه؟ تازه اینها که به غیر چادری میگن بیحجاب!!! این سخن که نوشته بودید زمانی صحیح هست که در جوامع دیگر هم تست شود. در خارج از کشور طرف، با پوشش بسیار کم هم که تردد کند کسی نگاه نمی کند و عادی هست برای مردم.
    در کشورهای اسلامی منطقه، یک زن با کت و دامن و یا شلوار و یا تیپ اسپرت هم که بیرون برود کسی نگاه نمی کند. جامعه ما خیلی بد شده به خاطر محدودیت ها، و حتی به خاطر اینکه از اول ابتدایی دختر و پسر در مدارس جدا شدند و این دو، از هم شناخت درست نداشتند و در بدترین سن ممکن در دانشگاه به هم میرسند و یا در جامعه ای که ازدواج تبدیل به کالای لوکس شده.
    نوشته بودید دو تا دین داریم ، متوجه منطورتون نشدم منظورتون به من بود؟
    مشکل اصلی ما در جامعه این هست که همه سعی داریم به هم بقبولانیم آن جوری که من فکر می کنم باید بقیه هم فکر کنند. نمی توانیم قبول کنیم آن فرد خاص اینگونه میخواهد باشد و من به شکل دیگر. مدام در پی آوردن حدیث و آیه و دلیل برای اثبات این هستیم که باید و باید همه اینجوری باشند. کسی که قلبا اعتقاد به چیزی ندارد نمیتوان به آن چیز دیگر اثبات کرد و تقریبا باید سعی کرد همه به عقاید هم احترام بگذارند

2. 2 کاربر از پست مفید mehdi_7 تشکرکرده اند .

merlin (سه شنبه 12 خرداد 94), بنیتا20 (پنجشنبه 21 خرداد 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)