نوشته اصلی توسط
فدایی یار
سلام مجدد به همه ی دوستان عزیز.
خواهش می می کنم محمد رضا جان ... ازت عذر خواهی می کنم اگر پست بی ربط به تاپیکت می زنم !!!
اما
اما خانم مصباح الهدی خدمت شما هم به طور خاص عرض سلام و ادب دارم... ممنون از این که مثل همیشه این همه با صبر و حوصله نوشتید !!!! راستش یکسری حرف دارم در رابطه با حرفاتون و از سابق همچنین و راجب قسمت و تقدیر پس نقش ما چی بود ؟!؟!؟ یا تقصیر همسر اینده شما چیه یا تقصیر همسرای خوب بقیه که هنوز نتونستند همو پیدا کنند؟!؟!؟!؟!؟ و. ... نمی دونم شاید راجبش تاپیک زدم..شایدم توی این تاپیک اقا محمد رضا...یا شایدم توی اون تاپیک که خانم eram تازگی زدند..یا شایدم توی تاپیکی که خودتون ان شالله حوصله کردید و زدید همه ی حرفای نگفتمو یک جا زدم... منم یکسری تجربه ها دارم که بی ربط به تجربه های شما نیست و خیلی دوست دارم بیانشون کنم و باهاتون تبادل نظر کنم... امیدوارم حواستون باشه .واقعا منم وقتی پست های از روی حوصله شما رو می بینم نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت !! خوشحال از این بابت که مثل همیشه چیزای جدیدی از شما یاد گرفتم که البته شاید از این دست تجربه ها افراد زیاد داشته باشند ولی افرادی که اولا اینا رو دسته بندی کرده باشند و دوما وقت بذارند در چنین فضایی با این همه دقت و حوصله از تجربه هاشون بگند خیلی کم هستند خیلی...ناراحت از این بابت که ...... راستش نوشتم ولی وقتی دوباره پیاممو خوندم ترجیح دادم پاکش کنم...ببخشید.
برای همه ی جوانان ایران زمین...مخصوصا عزیزان گل همدردی ارزوی ازدواجی موفق و سالم رو دارم.
بازم از همه ی دوستان تشکر می کنم و از اقا محمد رضا عذر خواهی.
التماس دعا.
علاقه مندی ها (Bookmarks)