چرااااا باید برای اینکه خوب بشم باید از معصومین کمک بخام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه اونا کین اخه...مومن بودن درستکار بودن درست..ولی من نمیتونم بفهمم چرا باید ازونا کمک بخام...........................

همه چی دست خداس تمامممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممم

جوری میگید انگار هرکی نماز نخونه باید بدبخت بشه..این خیلی ظالمانس اصن

اگه کسی که رابطش با امامان و خدا خوب نیس باید شکنجه بشه بدبخت بشه..پس جایی برای عدالت خدا نییسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسسسسسسسسسس

ی دوستم لکنت داره..شهرستانه البته..فروشندگی میکنه و میگه با حرف زدن با مشتریا لکنتش کمتر شده و هلنا شمام میگی کاری باشه که نیاز نباشه حرف بزنم..من کدومو انتخاب کنم..میبینی واقعن ادم میمونه چیکار کنه..

کار فنی..کار کفاشی که فعلا هیچ..کار فنی دیگه..من الان 22 سالمه برم شاگردی؟؟؟؟؟؟

اگه مثلا کفش بود همه چیزش رو بلدم اون ی چیزی..

اما ی کاری که تاحالا توش کار هم نکردم..باید مثل ی ادم10 12 ساله شاگردی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من میدونم کو اون خیلیا..معرفی کن از تجربیاتشون استفاده کنم.....:(

خب من الان از کجا شرو کنم...

بخدا تو این سالهای زندگینم انقد عذاب کشیدم اعصابم خیلی خورده زودی عصبی میشم..حوصله هیچی ندارم..میترسم برم دنبال درمان نصفه ولش کنم...میترسممممممم

از کجا شرو کنم....

کار یا درمان لکنت یا وسواس کدوم و چجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وقتی ی موردی پیش میاد بهم میریزم..الان از همون وقتامه......

من ی مشکل دیگه دارم دستام عرق میکنن این وسواسمو بدتر میکنه...ای خدا

خیلی بی حصله شدم همه فکرذکرم وسواسه و لکنت...

خستمممممممممممممممممممممم ممممممممممممممم

- - - Updated - - -

راستی اینکه میگید یکی معلوله موفق شد یکی کر لال بود اونجوری شد یکی لکنت داشت تونست فلان کارو بکنه من باور ندارم..خب اونا تونستن و خداااا کمک کرده من نمیتونم و خدا هم همش میخاد منو عذاب بده....

من نمیتونم..اما چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا

چرا ب اینجا رسیدم...حیف ...خ ناراحتم...