به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 30 مرداد 96 [ 01:04]
    سطح
    27
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 33.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    89

تشکرشده 66 در 27 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط همراهی نمایش پست ها
    با سلام خدمت شما

فکر میکنم اگر یکبار دیگر تاپیک خود را بخوانید علت این اشتیاق را پیدا می فرمایین.
    ببینید بیاییم از اول مراحل را طی کنیم .
    ۱_ در این خانم چه ویژگیهایی وجود داشته که شما این همه به ایشان مشتاق شده اید. ااگر فقط بخاطر قیافه و دل خودتان خواهان نشده باشید ، متوجه میشوید این صفات هستند که جذابیت ایجاد میکنند پس میشود با دقت در افراد دیگر این صفات را پیدا کرد و به خودفرصت شناخت و دلبستن داد

۲_ انسان ها وقتی به چیزی مرتب می اندیشند با ان چیز انس گرفته و کم کم وابسته و دلبسته میشوند. برای رهایی از این وابستگی و دلبستگی باید ذهنمان را کنترل کنیم و اگر میتوانید از دیدارهای مجدد هم خود داری کنین . مسلما ندیدن باعث سرد شدن شما میشود به شرط ان که ذهنتان در اختیارتان باشد

۳_ اگر میتوانید علت جواب منفی ایشان را بفهمید
    شاید دلیلشان عاقلانه باشد پس شما هم عاقل باشید . مثلا شما به دلشان ننشسته اید و یا کس دیگری را دوست دارند و یا هر دلیل عاقلانه ی دیگری! پس شما هم عاقل باشید
    شاید ایشان با یک دلیل واهی و رویاگونه شما را رد کرده است ! به این فکر کنید کسی که نمیتواند در مهمترین انتخاب زندگی دقت داشته باشد بر سر زندگی شما چه خواهد اورد!! پس خدا را هم شاکر باشید.

۴_ انشالله که سایه ی پدر و مادر بالای سر شما هست .پس از ایشان بخواهید در حقتان دعا کنند که این خانم را فراموش کنید و همسر شایسته ای قسمتتان شود...بی گمان دعای ایشان مستجاب است.

۵_ در باب معیارهای انتخاب همسر بیشتر مطالعه کنید مقالات این سایت یا سی دی های دکتر فرهنگ و یا سایتهای دیگر راپیگیری بفرمایید در این صورت افق جدیدی در دیدگاهتان نسبت به ازدواج ایجاد میشود.

۶_ درکنار تلاش فردی توکل و توسل یادتان نرود که راه طولانی را کوتاهتر میکند.

موفق باشید
    سلام و تشکر از اینکه وقت گذاشتید.

1. بله؛ بخاطر صفات ایشون هست که بنده تصمیم گرفتم برم خواستگاریشون وگرنه روز اول من اصلا هیچ تمایلی نسبت به این خانوم نداشتم.
    درکل من بیشتر اخلاقیات و صفات شخصیتی برام مهمه تا قیافه و ظاهر. البته نه اینکه ظاهر برام مهم نباشه ها؛ اونم مهمه اما در درجه های بعدی. یعنی بعد از اخلاق واسم قیافه مهمه و دلیل اصلی این علاقه هم فک می کنم تا حد خیلی زیادی اخلاق و صفات اخلاقی باشه. شاید 30 - 40 درصدشم دلی باشه.
    من در کل آدم مشکل پسندی هستم و خصوصیات اخلاقی که واسم مهمه کم پیش میاد که در یک فرد با هم وجود داشته باشه. اما اینم می دونم که شاید خیلیای دیگه هم باشن که همچین خصوصیاتی رو داشته باشن.

2. درمورد ذهن سعیمو می کنم (هرچند تا الانشم واقعا سعی کردم) اما در مورد دیدار دیگه دست من نیست. ما با هم همکار هستیم.

3. دلیل جواب منفیشون رو واقعا نمی دونم و نمی تونمم بفهمم. سعی می کنم عاقل باشم خیلی هم سعی می کنم اما تا حالا خیلی موفق نبودم.

4. خداروشکر سایه هردوشون روی سرم هست و ان شاالله تا سالیان دراز خواهد بود اما من هنوز به اونا نگفتم که من نتونستم فراموشش کنم. راستش زیاد باهاشون راحت نیستم و از طرفی هم می دونم که درکم نمی کنن. اصلا اینجور مسائل براشون غیرقابل درکه و عشق و احساسات رو قبول ندارن.

5. چشم؛ سعی می کنم مطالعاتم رو بیشتر کنم.

6. اونم به چشم. ان شاالله.
    شمام دعا کنید.
  2. 3 کاربر از پست مفید Alone boy.. تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (پنجشنبه 16 اردیبهشت 95), هلیاجون (جمعه 17 اردیبهشت 95), همراهی (جمعه 17 اردیبهشت 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)