دوست عزیز

آخرین مطلب رو که خوندم خیلی ناراحت شدم فقط اومدم برای دلداریت بنویسم که اصلا غصه نخور . کار خوبی کردی به مادرش گفتی و همه چیز رو بسپار به پدرت و اینکه پدرت می خواد مهرتو بذاره اجرا اصلا غصه نخور بذار بفهمن هر اشتباهی تاوانی داره اگه تو انتخاب تو اشتباه کرده یا داره زندگیت رو تباه می کنه باید تاوان بده. به نظر من درست و غلطش رو نمی دونم احساسی و منطقیش رو هم نمی دونم ولی من اگه جای شما بودم و همچین رفتاری باهام می شد خیلی بیشتر در مورد ادامه ندادن فکر می کردم. و شاید تا الان از نامزدم هم متنفر شده بودم. نمی خوام فکر کنی شاید نفسم از جای گرم بلند می شه اینارو می گم منم دوران نامزدیم بی احترامی زیاد شده بهم . که اگه برگردم عقب شاید اصلا ادامه نمی دادم و اما رفتار بد خونوادش رو ندید گرفتم و ادامه دادم. برای تو شرایط بدتر هم هست بی احترامی و بی توجهی از جانب همسرته بعلاوه خونوادش (به نظر من مادرش اصلا کار درستی نکرده که نیومده عیادتت من اگه بودم شاید سر همین مساله به تنهایی به فکر فرو می رفتم) .

یه مدت بی خیال این کشمکش ها شو و اگه می تونی برو سفر . با دوستی آشنایی . هفته اول عیدت که خراب شد اما خودت رو ملزم کن هفته دوم خوش بگذرونی حداقل. کاری رو که خیلی دوست داری بکن برو جاهای دیدنی شهر رو ببین خرید کن اگه دوست خوب و صمیمی داری برو باهاش بگرد. بذار اگر در طور 16 ساعتی که بیداری 16 ساعت بهش فکر می کنی بشه 8 ساعت. خودت رو سرگرم کن فیلمهای عاشقانه و رمانتیک نبین یه مدت . جواب نامزدتون رو هم بدون اطلاع خانواده ندین اصلا. ایشون هیچی رو جدی نگرفته فکر کرده دوستی دختر و پسر هستش که هروقت بخواد بیاد نوازش کنه هر وقت دلشو زد بره .

می دونم سخته اما به خودت برس لباس با رنگ شاد بخر بپوش می دونم دل و دماغ نداری اما این کار رو بکن . سفر حالتون خوب می کنه . فکر کن هنوز مجردی و هیچ کس نمی تونه جلوی خوشحالی و خوش گذرونیت رو بگیره

امیدوارم تو سال جدید بهترینها برات اتفاق بیفته. اگرم از این آقا جدا شدی سال دیگه همین موقع یه فرد خیلی خوب و با شخصیت تو زندگیت اومده باشه که قدرتو بدونه.