به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 21 اسفند 00 [ 13:12]
    سطح
    87
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 349
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,250

تشکرشده 1,509 در 535 پست

Array
    سلام.

مورد آخری که در مورد خانمتون گفتین رو فقط بزارین به پای علاقه شدیدش به خودتون.

در کل اگر سعی کنید جنبه مثبت برخی مسائل رو در نظر بگیرین خودتون خیلی راحت تر میشین.به خصوص اینکه شما تا حدی زمینه وسواس فکری هم دارین.(من هم

خودم همینطور هستم.به خاطر همین درکتون میکنم)

همسر شما خیلی دوستتون دارن و رفتارهاشون رفتارهای یه زن خیلی عاشقه.و نشون دهنده این هم هست که چون خودشون همه زندگیشون رو برای شما گذاشتند

از شما هم متقابلا همچین انتظاری دارند.هر چند این انتظار ممکنه منطقی نباشه.ولی مورد علاقه بودن زیاد این چیزها رو هم داره دیگه.

اینکه از شما انتظار خونه خوب هم داره همونطور که خودتون گفتین آدمهای اطرافشون رو میبینه و چون زندگیشو دوست داره دلش میخواد پیشرفت کنید.

راستش همسر من هم تا حدودی اهل ولخرجی هست و به هیچ وجه اهل پس انداز نیست به خاطر همین منم تا حدی روی این مساله حساس شده بودم.

سعی کنید همسرتون رو درک کنید که دلشون میخواد زندگیتون از همه لحاظ پیشرفت کنه و خودش هم حاضر به همکاری هست.توی ذهن خودتون هم برنامه های

برای پیشرفت داشته باشین.به همسرتون هم اطمینان بدین که همه جوره برای بهبود زندگیتون تلاش خواهید کرد.در عین حال بهشون با محبت و ملایمت بگین که

علاقه دارین در عین حال که به فکر آینده هستید از حالتون هم لذت ببرین.سعی کنید براش توضیح بدین که این درست نیست که شما همه جوونی و دوران خوشتون

رو فدا کنید که خونتون چند متر بزرگ تر بشه.بگین دوست دارین با خیال راحت و آرامش از وجود ایشون و دخترتون لذت ببرین.

ولی در عین حال بهشون اطمینان بدین دغدغه های ایشون هم براتون مهمه و به موقع خودش در زندگیتون لحاظ می کنید.

یه موضوعی رو هم میخواستم بهتون بگم.ببینین این زمینه های فکری که شما در مورد زن ذلیلی یا اقتدار مردونه دارین هیچ کمکی به شما و زندگیتون نمیکنه.

زندگی میدان رقابت نیست.شما یه خانواده سه نفره هستید که محبت و درک پایه های زندگی قشنگتون رو تشکیل میده.نه رقابت و جنگ بر سر پیش بردن افکار یه نفر.

مردونگی به این نیست که یه مرد کنترل زندگی رو به تنهایی به دست بگیره و زنش رو از تصمیمات مهم زندگی دور نگه داره.

مردونگی یه مرد به مدیریت صحیح و تعادل برقرار کردن در زندگی و نظرات خودش و همسرشه.میفهمم که مردهای ما با یک سری عقاید مردسالارانه بزرگ میشن که

در دنیای امروز جایی نداره.میدونم که کنار گذاشتن این افکار سخته.ولی شما هم قبول کنید خانمها هم از درایت و هوش کافی و برابر با مردها برخوردارند و

خیلی وقتها نظرات و ایده های خیلی خوبی دارند.

در اطرافمون میبینیم آقایونی که مشورت بیشتری با همسرانشون دارن معمولا موفق تر هستند.

البته اینکه شما در زمان مجردی خونه و ماشین خریدین و اینکه تونستین با یه خانم خوب و بااخلاق ازدواج کنید نشون دهنده درایت شماست ولی هوش و درک

خانمتون رو هم در نظر بگیرین.البته حدس میزنم شما مرد دیکتاتوری نیستید ولی یه سری زمینه های فکری نادرست در این زمینه اذیتتون میکنه.

در کل خدا رو شکر زندگی شما خوبه ولی اگر بتونین به خاطر همین مسایل پیش اومده دو نفری به یه مشاور خانواده رجوع کنید هم میتونه خیلی مفید باشه.

یه سری توصیه ها هم هست که باید به همسرتون بشه و این توصیه ها اگر از سمت یه فرد بی طرف باشه میتونه خیلی مفیدتر باشه.

2. کاربر روبرو از پست مفید آنیتا123 تشکرکرده است .

جوادیان (دوشنبه 07 فروردین 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)