سلام مجدد
خانم محمدي من خودم تا چند روز پيش ديدم نسبت به فرد معتاد با ديد امروزم 180 درجه فرق داشت.
براي كاري به يكي از مراكز ترك اعتياد (كمپ) رفته بودم شخصي(مدد كار) بود كه براي افرادي كه تازه در حال ترك بودند سرگذشتش تعريف مي كرد ....با شنيدن شرح زندگي آن شخص عزيز اشك تو چشمام جمع شده بود .
آن شخص عزيز چندين بار جهت ترك اقدام كرده بود اما موفق نشده بود كه ترك كنه زندگيش از بين رفته بود و خانوادش تردش كرده بودند و آن شخص عزيز در اثر اعتياد از عرش به فرش رسيده بود و در اثر فقط يك حرف انگيزه ترك پيدا كرده بود.(مادرش گفته بود كه حلالت نميكنم).خوشبختانه آن فرد عزيز 10 سال بود كه پاك شده بود.
با شخص ديگري صحبت كردم كه متاسفانه به كراك و شيشه اعتياد شديد داشته بودند ..... خوشبختانه 3 سال بود كه پاك شده بودند ايشان در صحبت هاش ميگفت كه فقط و فقط بخاطر حمايت همسرم تونستم ترك كنم....
حرف هاي بالا را زدم كه فقط به اين نكته اشاره كنم كه تا شخص خودش نخواهد يا اراده نكند نمي تواند ترك كند.
اين مسئله را مي توانيد از پزشكي معالج همسرتان مشاوره بگيريد. اگر لازم شد براتون شماره مركز ترك اعتيادي كه رفته بودم را ميگيرم ظاهرا تيم پزشكيش كارش حرف نداره شايان ذكر است كه مركز فوق تحت پوشش يكي از مراكز خيريه هست...و تمامي مراحل درمان و مشاوره و.... رايگان در اين مركز نجام ميشه.
سر هر مسئله اي قهر ميكنيد ميريد خونه پدرتون طبيعيه كه همسرتون پيش خودش توهم بزنه كه حتما جاي ديگر خبري هست.....
اگه ميخاهيد با همسرتون آشتي كنيد بريد سر خونه زندگي و تحت هيچ شرايطي قهر نكنيد....
با خالي كردن سنگر زندگي توسط شما هستند افراد سود جويي كه بخان جاي شما رو بگيرند مخصوصا كه همسرتون وضع ماليش خوبه....(تا حالا به اين موضوع فكر كرديد...)
وكيل عوض كردن چيزي درست نميكنه اگه قصدتتون زندگي هست كه اين كار شما بي معني هست.....عوض كردن وكيل اوضاع متشنج تر ميكنه اما اگه بيخيال وكيل بشويد اوضاع يكم آرام تر ميشه.
اگر هم تكليفتان با خودتان مشخص نيست كه مسائله اي ديگر است....
خودتون ميگيد تهديد..... نگران نباشيد ....به خانوادتون بگيد اگه خيلي قلدر هستن آقا داماد رو ترك بدن نه اينكه شما رو تهديد كنن.
اگه بخاييد به اين طور تهديد ها توجه كنيد كاري پيش نميبريد.
اين كار را حتما انجام بدهيد چون ممكنه بعد از چندتا ماموريت خدايي ناكرده همون آش بشه و همون كاسه....تكرار بشه .....
ظاهرا اگه اشتباه نكنم شما پيش خانواده همسرتون زندگي ميكنيد . خونه تون به هيج عنوان جابجا نكنيد چون اگه خدايي ناكرده همسرتون توهم زد و .....
و نكته ديگه همسرتون 2 هفته نيستند شما تنها باشيد باعث ايجاد سوء تفاهم هاي احتمالي ميشه
ضمنا پيش خانواده همسرتون باشيد آنها مي بينند كه شما براي درمان همسرتون از جون مايه گذاشتيد و اين موضوع بعدها .....
به هر حال اين زندگي شماست و خودتون اختيار دارش هستيد پس خيلي حساب شده عمل كنيد تا بعدا پشيمون نشويد.و حتما( تاكيد ميكنم حتما) از نظر

كارشناسان و بزرگترها استفاده كنيد.
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)