به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 114
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 28 مهر 97 [ 03:27]
    سطح
    40
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 147
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 58 در 44 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sia518 نمایش پست ها
    سلام
    من تاپيك هاتون كم وبيش خوندم
    موضوع اعتياد همسرتون و شغلشون با هم رابطه مستقيم داره تو محيطي كه همسرتون كار ميكنه(سكو يا حفاري يا.....)اعتياد چيز عجيبي نيست ....
    هسرتون 1000بارهم ترك كنه با اولين ماموريتش همون آش و همون كاسه هست.... پس سعي نكنيد بيخود وقت خودتون رو براي ترك دادن ايشون هدر بدهيد ....
    اگه واقعا به ايشون علاقه داريد سعي كنيد مصرفشون از شيشه و... به مواد مخدر كم خطر تر تغيير بدهيد....
    اگه ي سر به تاپيك هاي ديگه بزنيد متوجه ميشيد كه اكثرا به دليل مسايل مالي زندگي شون از هم پاشيده...
    همسر شما شغل خوب و در آمد خوبي درند مواد هم مصرف كنه پول مواد ضربه اي به زندگي شما نميزنه.
    شما با رفتارهاتون باعث مشيد كه همسرتون نسبت به شما شكاك بشه پس لطفا در نوع رفتارتون تجديد نظر كنيد.
    اون آقاي وكيل هم خيلي عوضي هستند كه به شما چنان پيشنهادي دادند.... و پيام هاي ندامت و... جهت باز كردن سر صحبت با شماست ....
    مطمن باشيد كه شما بازي چه اول آقاي وكيل نيستيد پس بهتره با آن آقاي نسبتا محترم فسخ قرارداد كنيد.
    ضمنا به نظر من همسرتون ديگه براي شما پيش قدم نميشه.... بهتره خودت پيش قدم بشي.
    اگر هم از همسرتون خسته شديد و اميدي به ايشون نداريد بهتره زودتر جدا بشيد هم براي شما همسر مناسب پيدا ميشه هم براي همسرتون زن مناسب پيدا ميشه.
    موفق باشيد
    سلام ممنون که پیگیر بودید و جواب دادید
    حرفهای همه شماها رو من همیشه میسنجم و همیشه بهترین راه رو تو زندگی نشونم دادن.بهم بگید چطور مصرفش رو به مواد کم خطرتر تغییر بدم؟باشغلی که همسرم داره بله درست میگید ترکش سخته چون فشار کارشون بالاست ولی خب نمیتونم بگم کار رو بیخیال بشه و اینکه ما خداروشکر مشکل مالی نداشتیم.و اینکه منظورتون از اینکه به من شکاک شده چی بوده؟و من باید چکار کنم تا این حسش از بین بره؟.من قلبن فقط و فقط علاقه زیادی به همسرم دارم و خیلی دوسش دارم اما خیلی دلم میخواست اعتیاد نداشت اگر اعتیاد نداشت مشکلات من از نصف هم کمتر میشد.الان هم که گویا ترک کرده یا در حال تلاشه.من واقعا دوسش دارم.واسه اون حرکت وکیلمم خودم خیلی ازش بدم اومد که اومد جلو و فقط مدتی احساس منو به بازی گرفت با اینکه میگم من اصلا بهش حسی نداشتم ولی خب کارش ورست نبود به بهانه عذاب وجدان اینجور کرد و بعد از اون ارتباطم رو باش فطع کردم.تو این هفته هم قراردادم رو فسخ میکنم و وکیل دیگه ای میگیرم عاقلانش هم همینه.میدونید چیه؟من از همسرم خسته نمیشم از موادش که زندگیمو فلج کرده خسته میشدم و اینکه همه اطرافیان بم میگن خوب نشدنیه و امکان نداره ترک کنه اینم بگم که ایشون هنوز کلاساش رو میره و تحت درمانه و اونجا هم تو کنگره۶۰بهش خیلی امید دارن که خوب میشه ولی متاسفانه خانوادم و اطرافیان همش با تهدید اینکه رفتی برنگرد و...با من حرف میزنن و به برگشت سردم میکنن حق هم دارن چون بهش ۲بار فرصت اصلاح دادم و تغییری نکرد.اما میگم که قلبن دوسش دارم ولی نیاز باشه پا رو احیاسم میزارم و عاقلانه راجع به ایندم تصمیم میگیرم چون مستحق همچین زندگی با عذابی نیستم.خواستم باتون یه مشورت کنم
    من میخام به همسرم بگم اول از همه وکالت طلاق رو به من قانونی و ثبتی بده،بعد خونه رو جابجا کنه و خونه برام رهن کنه و قرار داد خونه رو بنامم کنه.و اینکه جلسات مشاوره رو هم بریم باهم .اینجور شاید محکم کاری بشه به روند درمانشم و خوب شدنشم کمکی بشه و اینکه اگر پذیرفت من باهاش برمیگردم....خواستم بدونم نظر شماها چی هست؟؟
    باتشکر

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 15 شهریور 98 [ 16:46]
    سطح
    46
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    361

تشکرشده 311 در 123 پست

Array
    سلام مجدد
    خانم محمدي من خودم تا چند روز پيش ديدم نسبت به فرد معتاد با ديد امروزم 180 درجه فرق داشت.
    براي كاري به يكي از مراكز ترك اعتياد (كمپ) رفته بودم شخصي(مدد كار) بود كه براي افرادي كه تازه در حال ترك بودند سرگذشتش تعريف مي كرد ....با شنيدن شرح زندگي آن شخص عزيز اشك تو چشمام جمع شده بود .
    آن شخص عزيز چندين بار جهت ترك اقدام كرده بود اما موفق نشده بود كه ترك كنه زندگيش از بين رفته بود و خانوادش تردش كرده بودند و آن شخص عزيز در اثر اعتياد از عرش به فرش رسيده بود و در اثر فقط يك حرف انگيزه ترك پيدا كرده بود.(مادرش گفته بود كه حلالت نميكنم).خوشبختانه آن فرد عزيز 10 سال بود كه پاك شده بود.
    با شخص ديگري صحبت كردم كه متاسفانه به كراك و شيشه اعتياد شديد داشته بودند ..... خوشبختانه 3 سال بود كه پاك شده بودند ايشان در صحبت هاش ميگفت كه فقط و فقط بخاطر حمايت همسرم تونستم ترك كنم....
    حرف هاي بالا را زدم كه فقط به اين نكته اشاره كنم كه تا شخص خودش نخواهد يا اراده نكند نمي تواند ترك كند.

نقل قول نوشته اصلی توسط روناک محمدی نمایش پست ها
    چطور مصرفش رو به مواد کم خطرتر تغییر بدم؟
    اين مسئله را مي توانيد از پزشكي معالج همسرتان مشاوره بگيريد. اگر لازم شد براتون شماره مركز ترك اعتيادي كه رفته بودم را ميگيرم ظاهرا تيم پزشكيش كارش حرف نداره شايان ذكر است كه مركز فوق تحت پوشش يكي از مراكز خيريه هست...و تمامي مراحل درمان و مشاوره و.... رايگان در اين مركز نجام ميشه.
    منظورتون از اینکه به من شکاک شده چی بوده؟و من باید چکار کنم تا این حسش از بین بره؟
    سر هر مسئله اي قهر ميكنيد ميريد خونه پدرتون طبيعيه كه همسرتون پيش خودش توهم بزنه كه حتما جاي ديگر خبري هست.....
    اگه ميخاهيد با همسرتون آشتي كنيد بريد سر خونه زندگي و تحت هيچ شرايطي قهر نكنيد....
    با خالي كردن سنگر زندگي توسط شما هستند افراد سود جويي كه بخان جاي شما رو بگيرند مخصوصا كه همسرتون وضع ماليش خوبه....(تا حالا به اين موضوع فكر كرديد...)

تو این هفته هم قراردادم رو فسخ میکنم و وکیل دیگه ای میگیرم
    وكيل عوض كردن چيزي درست نميكنه اگه قصدتتون زندگي هست كه اين كار شما بي معني هست.....عوض كردن وكيل اوضاع متشنج تر ميكنه اما اگه بيخيال وكيل بشويد اوضاع يكم آرام تر ميشه.
    اگر هم تكليفتان با خودتان مشخص نيست كه مسائله اي ديگر است....
    خانوادم و اطرافیان همش با تهدید اینکه رفتی برنگرد
    خودتون ميگيد تهديد..... نگران نباشيد ....به خانوادتون بگيد اگه خيلي قلدر هستن آقا داماد رو ترك بدن نه اينكه شما رو تهديد كنن.
    اگه بخاييد به اين طور تهديد ها توجه كنيد كاري پيش نميبريد.
    وکالت طلاق رو به من قانونی و ثبتی بده
    اين كار را حتما انجام بدهيد چون ممكنه بعد از چندتا ماموريت خدايي ناكرده همون آش بشه و همون كاسه....تكرار بشه .....
    خونه رو جابجا کنه و خونه برام رهن کنه و قرار داد خونه رو بنامم کنه.و اینکه جلسات
    مشاوره
    رو هم بریم باهم .اینجور شاید محکم کاری بشه به روند درمانشم و خوب شدنشم کمکی بشه و اینکه اگر پذیرفت من باهاش برمیگردم
    ظاهرا اگه اشتباه نكنم شما پيش خانواده همسرتون زندگي ميكنيد . خونه تون به هيج عنوان جابجا نكنيد چون اگه خدايي ناكرده همسرتون توهم زد و .....
    و نكته ديگه همسرتون 2 هفته نيستند شما تنها باشيد باعث ايجاد سوء تفاهم هاي احتمالي ميشه
    ضمنا پيش خانواده همسرتون باشيد آنها مي بينند كه شما براي درمان همسرتون از جون مايه گذاشتيد و اين موضوع بعدها .....

به هر حال اين زندگي شماست و خودتون اختيار دارش هستيد پس خيلي حساب شده عمل كنيد تا بعدا پشيمون نشويد.و حتما( تاكيد ميكنم حتما) از نظر كارشناسان و بزرگترها استفاده كنيد.
    موفق باشيد

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 58 در 44 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sia518 نمایش پست ها
    سلام مجدد
    خانم محمدي من خودم تا چند روز پيش ديدم نسبت به فرد معتاد با ديد امروزم 180 درجه فرق داشت.
    براي كاري به يكي از مراكز ترك اعتياد (كمپ) رفته بودم شخصي(مدد كار) بود كه براي افرادي كه تازه در حال ترك بودند سرگذشتش تعريف مي كرد ....با شنيدن شرح زندگي آن شخص عزيز اشك تو چشمام جمع شده بود .
    آن شخص عزيز چندين بار جهت ترك اقدام كرده بود اما موفق نشده بود كه ترك كنه زندگيش از بين رفته بود و خانوادش تردش كرده بودند و آن شخص عزيز در اثر اعتياد از عرش به فرش رسيده بود و در اثر فقط يك حرف انگيزه ترك پيدا كرده بود.(مادرش گفته بود كه حلالت نميكنم).خوشبختانه آن فرد عزيز 10 سال بود كه پاك شده بود.
    با شخص ديگري صحبت كردم كه متاسفانه به كراك و شيشه اعتياد شديد داشته بودند ..... خوشبختانه 3 سال بود كه پاك شده بودند ايشان در صحبت هاش ميگفت كه فقط و فقط بخاطر حمايت همسرم تونستم ترك كنم....
    حرف هاي بالا را زدم كه فقط به اين نكته اشاره كنم كه تا شخص خودش نخواهد يا اراده نكند نمي تواند ترك كند.

اين مسئله را مي توانيد از پزشكي معالج همسرتان مشاوره بگيريد. اگر لازم شد براتون شماره مركز ترك اعتيادي كه رفته بودم را ميگيرم ظاهرا تيم پزشكيش كارش حرف نداره شايان ذكر است كه مركز فوق تحت پوشش يكي از مراكز خيريه هست...و تمامي مراحل درمان و مشاوره و.... رايگان در اين مركز نجام ميشه.

سر هر مسئله اي قهر ميكنيد ميريد خونه پدرتون طبيعيه كه همسرتون پيش خودش توهم بزنه كه حتما جاي ديگر خبري هست.....
    اگه ميخاهيد با همسرتون آشتي كنيد بريد سر خونه زندگي و تحت هيچ شرايطي قهر نكنيد....
    با خالي كردن سنگر زندگي توسط شما هستند افراد سود جويي كه بخان جاي شما رو بگيرند مخصوصا كه همسرتون وضع ماليش خوبه....(تا حالا به اين موضوع فكر كرديد...)

وكيل عوض كردن چيزي درست نميكنه اگه قصدتتون زندگي هست كه اين كار شما بي معني هست.....عوض كردن وكيل اوضاع متشنج تر ميكنه اما اگه بيخيال وكيل بشويد اوضاع يكم آرام تر ميشه.
    اگر هم تكليفتان با خودتان مشخص نيست كه مسائله اي ديگر است....

خودتون ميگيد تهديد..... نگران نباشيد ....به خانوادتون بگيد اگه خيلي قلدر هستن آقا داماد رو ترك بدن نه اينكه شما رو تهديد كنن.
    اگه بخاييد به اين طور تهديد ها توجه كنيد كاري پيش نميبريد.

اين كار را حتما انجام بدهيد چون ممكنه بعد از چندتا ماموريت خدايي ناكرده همون آش بشه و همون كاسه....تكرار بشه .....

ظاهرا اگه اشتباه نكنم شما پيش خانواده همسرتون زندگي ميكنيد . خونه تون به هيج عنوان جابجا نكنيد چون اگه خدايي ناكرده همسرتون توهم زد و .....
    و نكته ديگه همسرتون 2 هفته نيستند شما تنها باشيد باعث ايجاد سوء تفاهم هاي احتمالي ميشه
    ضمنا پيش خانواده همسرتون باشيد آنها مي بينند كه شما براي درمان همسرتون از جون مايه گذاشتيد و اين موضوع بعدها .....

به هر حال اين زندگي شماست و خودتون اختيار دارش هستيد پس خيلي حساب شده عمل كنيد تا بعدا پشيمون نشويد.و حتما( تاكيد ميكنم حتما) از نظر كارشناسان و بزرگترها استفاده كنيد.
    موفق باشيد
    سلام
    خیلی ممنونم که انقدر با حوصله و دقیق جوابم رو میدید
    بله درسته تا کسی خودش نخواد ترک نمیکنه اما انگار همسر من از مصرف مواد لذت میبره اون حتی تریاک رو مسخره میکنه چون موادی مثله شیشه رو مصرف میکنه.من ۹ماه کنارش بودم و حمایتش کردم اما خوب نشد بنظرتون این فرد قابل اصلاح هست؟
    راجع به اینکه گفتید مصرفش رو از پزشک تحت درمانش کنترل کنم اینو بگم که همسرم کنگره۶۰میره و اونجا هم مشاورش به من چیزی نمیگه یعنی جز قوانین اونجاس اگر بخوام ببرمش دکتر میدونم میپیچونه یا یکی در میون میره....
    من بار سوم هست که میام قهر اما از رو خوشی که نمیام وقتی میبینم اون درست بشو نیست از ادامه دادن ایندم باهاش و وقت هدر کردن میترسم یا اینکه میبینم حتی جلوچشمش نمیاد مثلا به من گفت تو که همش قهر بودی با چیم ساختی؟مگه کتک زدم و موندی؟مگه با نداریم ساختی ؟یا تر و خشکم کردی و....این حرفاش مثل تیر تو قلبمن...
    همسرم ادم لارجی هست تقریبا تو خرج کردن مادیات الانم حس میکنم کسی تو زندگیشه که تلاش انچنانی نمیکنه اخه دو سری قبلی میومد دنبالم پیگیرم بود و تا برم نگردوند ول کن نبود چون ترس از دست دادنم رو داشت اما اینجور حس میکنم بی ارزش میشم پیشش
    کلا که مدتی نمیخوام اقدام کنم ولی خانوادم اجازه نمیدن میگن دندون لق رو باید کشید میخوای بری بابچه بیای و....درسته اگه به تخدیداشون گوش کنم کاری پیش نمیبرم اما من نیاز دارم به بودنشون تو زندگیم نمبخوام قیدمو بزنن بعدشم ۵ماهه اینجام و از همه نظر تامینم کردن نمیتونم بدون توجه به نظراتشون کار خودمو کنم گیر افتادم بینشون...
    واسه وکالت طلاق هم بهش گفتم گفت دیگه چی؟زحمتت نمیشه؟گفتم ببین من واسه اخرین بار میخام به هر دومون فرصت بدم منم رفتارامو خیلی هاشون رو عوض میکنم الانم تصمیم گیری با خودته بعد اون همه اتفاق امیدوارم بم حق بدی و منطقی فک کنی باور و اعتمادم از بین رفته باید یه قدم برداری و کاری کنی که مطمئن بشم یا نه؟گفتم اینهمه من خودمو بت ثابت کردم و هربار بدون هیچ شرطی برگشتم حالا نوبت توئه که واسه زندگی که میگی دوسش دارم و نمیخوام جدابشی مایه بزاری گفت فکرامو میکنم گفتم باشه...
    شما فک کنم تو جریانات من و مشکلاتم با خاناده همسرم نیستید اونا یجورتیی باعث تشدید اعتیاد همسرم میشن و رو روانم هستن و دلیل اومدنه قهرمم فشار از طرف هردوشون بود یعنی هم همسرم هم خانوادش و بصلاحه زندگیمه جدا زندگی کنم من خیلی باهاشون اذیت شدم و عذاب کشیدم که داستاناتش طولانین کلا با هیجکی تو فامیلشون سازگاری ندارن و میونه خوبی با عروس ندارن درضمن اینم بگم اونا شاهد تلاشمم بودن ولی باز بجای درک و کمک کردن شرایط رو برام سخت میکردن .برای اون دوهفته تنهایی هم میام خونه پدرم یا خواهر برادرم میان پیشم میمونن...

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 آبان 97 [ 18:56]
    سطح
    66
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    تشکرها
    646

تشکرشده 951 در 409 پست

Array
    موضوع اعتياد همسرتون و شغلشون با هم رابطه مستقيم داره تو محيطي كه همسرتون كار ميكنه(سكو يا حفاري يا.....)اعتياد چيز عجيبي نيست ....
    ترکش سخته چون فشار کارشون بالاست

اعتیاد به مواد مخدر، مشروبات الکلی، عیاشی و ... هیچ ارتباطی به سختی کار نداره. شما تو این محل ها نبوده اید ما بوده ایم. سختی کار یعنی چه؟ درد از بی فرهنگی از یه طرف و تمایل به لذت جوئی از طرف دیگه است.مثلا مهندس کارگاه چقدر سختی میکشه؟ اون سرپرست و رییس کارگاه علی بی غم چه سختی میشکند بساط مشروب و کباب شون باید به راه باشه بعد از ساعت کاری هم اگر دو دقیقه مسیرشون تو یه منطقه مسکونی بیفته میرند دنبال عیاشی و هرزه گی؟
    مگه ما و امثال ما (دوستام ...) تو همین محیط ها کار نکرده و نمی کنیم. چرا حتی فکر رفتن به سمت این چیزها رو نکردیم؟ سختی چیه؟ چه ربطی داره؟

"هسرتون 1000بارهم ترك كنه با اولين ماموريتش همون آش و همون كاسه هست...."
    تو یکی از همین تاپیک ها مشابه (شاید خود شما بوده باشید) این مطلب رو گفتیم. چه صنعتی چه سنتی معتادان به برگشت گرایش دارند. در محیط کاری که بساط همیشه وجود داره خب مسلما بر می گردند. چرا؟ به هزار دلیل یکیش به همون دلیلی که اولین بار مصرف کردند بعلاوه اینکه اینبار لذت و سرخوشی هم ازش سراغ دارند. گفتیم ولی گوش شنوائی نبود ما هم سکوت کردیم.

"شما با رفتارهاتون باعث مشيد كه همسرتون نسبت به شما شكاك بشه پس لطفا در نوع رفتارتون تجديد نظر كنيد."
    همسر ایشون خیلی غلط کرده به ایشون شک کنه. مواد مصرف می کنه. خیانت می کنه شک هم داره؟ به جهنم که شک می کنه. حالا این خانم مثلا برای رفع شک این آقا چی کار باید بکنه؟ بسوزه و بسازه تا یه وقت که گلوش بره زیر چاقو یا جنازه اش رو تو خیابان پیدا کنند؟

"همسر شما شغل خوب و در آمد خوبي درند مواد هم مصرف كنه پول مواد ضربه اي به زندگي شما نميزنه."
    دوستان به مقدار بیشتر تامل و تفکر کنند بعد نظر بدند. اولا کی گفته اعتیاد به وضعیت مالی خانواده ضربه نمیزنه؟ مگه معتاد فقط به مصرف مواد قناعت می کنه؟ امروز اعتیاده، فردا مشروب، پس فردا خانم بازی، دورهمی مصرف کردن .... تازه اگر به دلیل اعتیاد از کار بیکار نشه و درآمدش قطع نشده. و این آقا حداقل 2 و شاید 3 قدم رو قبلا برداشته.
    دوم شما خطرات مرگبار و حتی حیثیتی اعتیاد رو ندیده می گیرید؟ این همه معتاد که زن و بچه شون رو می فروشند؟ جلساتی که می گذارند و تو حالت ازخود بی خبری و حتی باخبری به نوامیس بعضی دیگه دست درازی می کنند و آخرش هم انتقام و قتله. این همه قتل و جنایت ناشی از اعتیاد رو نمی خونید که شیشه مخصوصا از همه مواد حتی هروئین جلو زده و روزی نیست که خبری از قتل و جنایت و .... مصرف کننده های شیشه نوشته نشه؟ اونهم در رسانه های کنترل شده ما که برای جلوگیری از آشوب و بحران خیلی قطره چکانی خبرهای کم سروصدا چاپ میشه.
    بازهم خطر به همین ها محدود نمیشه. نمی دونم تعریف تون از زندگی چی هست؟ فردا که بچه ها هم باشند کی و چطور میخواد تربیت شون کنه؟ چطوری جلوی معتاد شدنشون رو بگیره؟ قراره معتاد بشند یا قاچاقچی یا در بهترین حالت بچه های بی سرپرست پدر در زندان، یا اعدام شده و مادر مرده یا ...

"بهش ۲بار فرصت اصلاح دادم و تغییری نکرد"
    خانم محترم من فکر میکنم خانواده شما حق دارند شما رو تهدید که نه در واقع بهتون هشدار بدند. شما از اون دسته آدم هائی هستید که از گذشته درس نمی گیرید و خطا پس از خطا میرتکب میشید و ظاهرا نصیحت پذیر هم نیستید. اون ها نگران آینده بدتر از گذشته برای شما هستند یعنی همین مسائلی که چند خط بالاتر نوشتم.

شما اگر واقعا میخواهید بدونید چقدر احتمال پاک شدن یک فرد در نوع خاصی از اعتیاد وجود داره راهش این نیست به جائی بروید که چند نفر معدود ترک کرده ( اگر راست بگند، اگر ترک شون بعد از این و همیشه ادامه داشته باشه) دور هم جمع میشند و از هنراشون میگند. خیر شما باید یه آمار بخواهید که چند نفر معتاد از اون ماده در کشور داریم؟ چند نفر برای ترک مراجعه کرده اند؟ چند درصد ترک کرده اند؟ چند درصد برای همیشه ترک کرده اند؟
    اولا که به شما این آمر رو درست نمیگند. چون باید اعتراف کنند که آمار ترک کرده های دائمی شون چقدر ناچیزه و خودبخود اصل وجود این مراکز و ریخت و پاش هاشون زیر سوال میره.
    دوما معتادی رو میگند ترک کرده که سال ها گذشته باشه و هیچ مصرف نکرده باشه. از هیچ نوعی هم مصرف نکرده باشه. حی از داروهای مسکن و ... هم به جای مواد استفاده نکرده باشه.
    سوم اگر تونستید اون درصد آخر برای معتادین ترک کرده دائمی به کل اقدام به ترک کننده ها رو بگیرید، توجه کنید اون "احتمال" برای کسانی است که همون بار اول ترک کرده اند و تمام. کسی که یک بار ترک کنه و برگرده دیگه امید بهش داشتن خودفریبی هستش.

5. 4 کاربر از پست مفید Ye_Doost تشکرکرده اند .

نیلوفر:-) (پنجشنبه 16 شهریور 96), میس بیوتی (شنبه 01 مهر 96), zhilaebrahimi (پنجشنبه 16 شهریور 96), آنیتا123 (پنجشنبه 16 شهریور 96)

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 18 شهریور 96 [ 00:43]
    سطح
    5
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    26

تشکرشده 14 در 12 پست

Array
    آقای یه دوست!
    درود...
    آفرین بر شما!
    چیزی که من با توجه به تجربه ام از زندگی با یک شخص معتاد میخواستم بگم ولی از اونجایی که قلم خوبی نداشتم نشد بگم شما رک و پوست کنده گفتین و اگر روناک خانم منطقی وواقع بین باشند همین پست شما کافیه که تصمیمشونو بگیرن وقدم اشتباه برندارن.

7. کاربر روبرو از پست مفید zhilaebrahimi تشکرکرده است .

Ye_Doost (جمعه 17 شهریور 96)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 58 در 44 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ye_Doost نمایش پست ها
    ترکش سخته چون فشار کارشون بالاست

اعتیاد به مواد مخدر، مشروبات الکلی، عیاشی و ... هیچ ارتباطی به سختی کار نداره. شما تو این محل ها نبوده اید ما بوده ایم. سختی کار یعنی چه؟ درد از بی فرهنگی از یه طرف و تمایل به لذت جوئی از طرف دیگه است.مثلا مهندس کارگاه چقدر سختی میکشه؟ اون سرپرست و رییس کارگاه علی بی غم چه سختی میشکند بساط مشروب و کباب شون باید به راه باشه بعد از ساعت کاری هم اگر دو دقیقه مسیرشون تو یه منطقه مسکونی بیفته میرند دنبال عیاشی و هرزه گی؟
    مگه ما و امثال ما (دوستام ...) تو همین محیط ها کار نکرده و نمی کنیم. چرا حتی فکر رفتن به سمت این چیزها رو نکردیم؟ سختی چیه؟ چه ربطی داره؟

"هسرتون 1000بارهم ترك كنه با اولين ماموريتش همون آش و همون كاسه هست...."
    تو یکی از همین تاپیک ها مشابه (شاید خود شما بوده باشید) این مطلب رو گفتیم. چه صنعتی چه سنتی معتادان به برگشت گرایش دارند. در محیط کاری که بساط همیشه وجود داره خب مسلما بر می گردند. چرا؟ به هزار دلیل یکیش به همون دلیلی که اولین بار مصرف کردند بعلاوه اینکه اینبار لذت و سرخوشی هم ازش سراغ دارند. گفتیم ولی گوش شنوائی نبود ما هم سکوت کردیم.

"شما با رفتارهاتون باعث مشيد كه همسرتون نسبت به شما شكاك بشه پس لطفا در نوع رفتارتون تجديد نظر كنيد."
    همسر ایشون خیلی غلط کرده به ایشون شک کنه. مواد مصرف می کنه. خیانت می کنه شک هم داره؟ به جهنم که شک می کنه. حالا این خانم مثلا برای رفع شک این آقا چی کار باید بکنه؟ بسوزه و بسازه تا یه وقت که گلوش بره زیر چاقو یا جنازه اش رو تو خیابان پیدا کنند؟

"همسر شما شغل خوب و در آمد خوبي درند مواد هم مصرف كنه پول مواد ضربه اي به زندگي شما نميزنه."
    دوستان به مقدار بیشتر تامل و تفکر کنند بعد نظر بدند. اولا کی گفته اعتیاد به وضعیت مالی خانواده ضربه نمیزنه؟ مگه معتاد فقط به مصرف مواد قناعت می کنه؟ امروز اعتیاده، فردا مشروب، پس فردا خانم بازی، دورهمی مصرف کردن .... تازه اگر به دلیل اعتیاد از کار بیکار نشه و درآمدش قطع نشده. و این آقا حداقل 2 و شاید 3 قدم رو قبلا برداشته.
    دوم شما خطرات مرگبار و حتی حیثیتی اعتیاد رو ندیده می گیرید؟ این همه معتاد که زن و بچه شون رو می فروشند؟ جلساتی که می گذارند و تو حالت ازخود بی خبری و حتی باخبری به نوامیس بعضی دیگه دست درازی می کنند و آخرش هم انتقام و قتله. این همه قتل و جنایت ناشی از اعتیاد رو نمی خونید که شیشه مخصوصا از همه مواد حتی هروئین جلو زده و روزی نیست که خبری از قتل و جنایت و .... مصرف کننده های شیشه نوشته نشه؟ اونهم در رسانه های کنترل شده ما که برای جلوگیری از آشوب و بحران خیلی قطره چکانی خبرهای کم سروصدا چاپ میشه.
    بازهم خطر به همین ها محدود نمیشه. نمی دونم تعریف تون از زندگی چی هست؟ فردا که بچه ها هم باشند کی و چطور میخواد تربیت شون کنه؟ چطوری جلوی معتاد شدنشون رو بگیره؟ قراره معتاد بشند یا قاچاقچی یا در بهترین حالت بچه های بی سرپرست پدر در زندان، یا اعدام شده و مادر مرده یا ...

"بهش ۲بار فرصت اصلاح دادم و تغییری نکرد"
    خانم محترم من فکر میکنم خانواده شما حق دارند شما رو تهدید که نه در واقع بهتون هشدار بدند. شما از اون دسته آدم هائی هستید که از گذشته درس نمی گیرید و خطا پس از خطا میرتکب میشید و ظاهرا نصیحت پذیر هم نیستید. اون ها نگران آینده بدتر از گذشته برای شما هستند یعنی همین مسائلی که چند خط بالاتر نوشتم.

شما اگر واقعا میخواهید بدونید چقدر احتمال پاک شدن یک فرد در نوع خاصی از اعتیاد وجود داره راهش این نیست به جائی بروید که چند نفر معدود ترک کرده ( اگر راست بگند، اگر ترک شون بعد از این و همیشه ادامه داشته باشه) دور هم جمع میشند و از هنراشون میگند. خیر شما باید یه آمار بخواهید که چند نفر معتاد از اون ماده در کشور داریم؟ چند نفر برای ترک مراجعه کرده اند؟ چند درصد ترک کرده اند؟ چند درصد برای همیشه ترک کرده اند؟
    اولا که به شما این آمر رو درست نمیگند. چون باید اعتراف کنند که آمار ترک کرده های دائمی شون چقدر ناچیزه و خودبخود اصل وجود این مراکز و ریخت و پاش هاشون زیر سوال میره.
    دوما معتادی رو میگند ترک کرده که سال ها گذشته باشه و هیچ مصرف نکرده باشه. از هیچ نوعی هم مصرف نکرده باشه. حی از داروهای مسکن و ... هم به جای مواد استفاده نکرده باشه.
    سوم اگر تونستید اون درصد آخر برای معتادین ترک کرده دائمی به کل اقدام به ترک کننده ها رو بگیرید، توجه کنید اون "احتمال" برای کسانی است که همون بار اول ترک کرده اند و تمام. کسی که یک بار ترک کنه و برگرده دیگه امید بهش داشتن خودفریبی هستش.
    سلام مجدد یه دوست
    دیروز انقدر حالم بد بود از این سردرگمی از اینکه چرا باید زندگی من این بشه و همش حسرت گذشته رو خوردن که تو اتاقم فقط گریه میکردم...مامانم متوجه حال من شد و تا ۵صبح با من صحبت کرد و تمامه خصوصیات اخلاقی و خاطرات گذشته رو برام یادآوری کرد و گفت میتومی اینجور باهاش ادامه بدی؟میتونی از خودت بگذری؟به بچه ای هم که بالاخره تو زندگیتون میاد فکر کن گفت این رفتن و اومدنا بضررته تو ۵ماهه اینجایی حتی از خانکادش خبری نیست باشه با تومشکل دارن حتی زنگ نزدن به پدرت باش صحبت کنن جایی که نمیخوانت میخوای بری؟باشه شوهرت میخوادت ولی شوهرت ادم قابل تکیه ای هست که خیالت ازش راحت باشه و به امید اون بری و.....خیلی حرفها بهم زد و روشنم کرد
    حقیقت رو گفت و من حالم بیشتر بد شد اما گفت ترجیح میدم حقیقت رو بگم تا با دروغ فریبت بدم گریه هاتم تمام میشن بفکر ایندت باش و زنرگیت رو بساز واز لحظاتت لذت ببر به عکر ازدواج مجدد اصلا نباش.مامانم کلا زن زجر کشیده ای هست و کسی بوده که خودشم پای اعتیاد پدرم سوخت و ساخت...
    میدونم که هر تصمیمی بگیرم باید تمام جوانب و عواقب اون تصمیم رو هم بپذیرم
    صحبت های شما کاملا درسته و تقریبا صحبتهای خانوادم هستن...
    الان دوروزه از همسرم خبری نیست قبلش بهم گفته بود حالم بده و نفسم سخت میره و میاد
    از این کابوس های هر شب و فکر و خیالات و حالت روحی خودم خسته شدم
    من دختر اروم و صبوری بودم اما عصبی شدم و اصلا تحمل ندارم کسی حرف بزنه و جواب ندم از بس تو اون زندگی سکوت کردم
    دیگه واقعا نمیدونم چکار باید بکنم اما خب بهتون گفتم که من روند جداییم رو پیش میبرم در هر صورت فقط یه سوال اینکه من تا خدودا یکماه دیگه جهازم رو باید با حکم دادگاه و مامور برم بیارم خانواده همسرم و همسرمم نمیدونن اصلا که اقدام کردیم یعنی ما با حکم میریم تو خونه و اون حکم تا۵۰سال بعد هم اعتبار داره حالا بنظرتون من اول جهازم رو بیارم و بعد اقدام به طلاق کنم؟یا اینکه اول جهازم رو بیارم؟چون ممکنه جهیزیه رو از بین ببره و تا اثبات کردنش زمان میبره..

آقای یه دوست من دیگه انگار قدرت تصمیم گیری ندارم اما از طرفی هم‌میدونم همسرم بدردم نمیخوره ولی شاید بقوله شما خودنو گل میزنم و فریب میدم...
    راستی فراموش کردم بگم که به اون مشاوره خط ملی اعتیاد زنگ زدم و بهم کد دادن اون گفت که برگرد و بش فرصت اخر رو بده
    من منکرش نمیشم که همسرم رو خیلی دوسش دارم ولی گفتم بهتون دلم نمیخواد بازم با احساسم تصمیم بگیرم میخام‌یکبار هم که شده تو زندگیم احساس رو کنار بزارم و عقلم رو بکار بندازم اما اون احساسه همش دخیله و داره اذیتم میکنه
    دوریش داره اذیتم میکنه
    گاهی هم خودمو متهم پیکنم که تو چرا انقدر میای قهر و پا زندگیت درست حسابی نموندی؟چرا فلان روز فلان حرکت رو کردی و باعث شدی به اینجا برسه .یا میگم تو تلاشی نکردی واسه زندگیت .تو دوسش نداشتی و.....همه اینا دارن دیوونم میکنن.بااینکه همه میگن تو تلاشت رو کردی و فرصت هارو هم بهش دادی اما دست خودم نیست یهم بگید چکار کنم ؟؟هیجوقت فکر نمیکردم تهه رابطه عاشقانم با همسرم به اینجا برسه.کاش بتونم دوباره سرپا بایستم و دختر شیطون و شلوع سابق بشم ....
    بازم از شما و همه دوستان که کمکم میکنن تا باتوجه به حرف هاشون بتونم بهترین تصمیم رو واسه ایندم و زندگیم بگیرم ممنونم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط zhilaebrahimi نمایش پست ها
    آقای یه دوست!
    درود...
    آفرین بر شما!
    چیزی که من با توجه به تجربه ام از زندگی با یک شخص معتاد میخواستم بگم ولی از اونجایی که قلم خوبی نداشتم نشد بگم شما رک و پوست کنده گفتین و اگر روناک خانم منطقی وواقع بین باشند همین پست شما کافیه که تصمیمشونو بگیرن وقدم اشتباه برندارن.
    ژیلا جان شما که در آستانه جدایی هستید یا جدا شدید نمیدونم اما حال منو درک میکنید میشه تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید و بیشتر راهنماییم کنید ؟اخه خوندم که شما هم تجربه زندگی با شخص معتاد رو داشتید.البته اگر مایل هستید
    ممنون میشم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 58 در 44 پست

Array
    اینم بگم که خانواده همسرم و خود همسرم سعی داشتن بخاطر سن کمی که داشتم و سادگیم تربیتم کنن و اونجوری که دلشون میخواد بارم بیارن و شبیهشون بشم.مثلا سر هر حرکت کوچیک و حرفی که میزدم خانوادش بهم تذکر میدادن و برخورد میکردن یا قهر میکردن که منو تنبیه کنن.یکبار هم تو دوران عقد با شوهرم دعواشون شد بهش گفتن تو که گفتی بچه میگیرم که اونجور که خودم میخام بارش بیارم و درسش کنم پ چی شد؟چرا از پسش بر نمیای؟من سعی میکردم واسه حفظ زندگیم و بخاطر شرایط همسرم باهاشون راه بیام و اونا پیش خودشون احساس زرنگی و قدرت میکردن.یا همسرم میگفت باید سر زن داد زد و دی برخورد کرد تا حساب ببره و...الانم مطمئنم یا همسرم بهشون گفته نرید دنبالش و کسی بهش زنگ نزنه یا اینکه خانوادش بهش گفتن قرار نیست هر وقت میره قهر بریم دنبالش و....چون شخصیتشون رو میشناسم و روزیکه اومدم همسرم گفت بمون همونجا تا خودت به غلط کردم بیفتی و برگردی نمیام دنبالت نه من نه هیچکس دیگه رو نمیزارم اینسری حرکتی کنن زندگی بجه بازی نشد تو هی قهر کنی و بری و....اونا هنوزم فک میکنن من برمیگردم
    یا خانوادش چند بار غیر مستقیم بهم فهموندن که وقتی میری قهر باید خانوادت به ما زنگ بزنن و حرکت از طرف شما باشه...من کلا خطم رو عوض کردم و فقط واتساپ اون خطم روشن هست چند بار هم همسرم پی ام داد که خطت رو روشن کن اما اینکارو نکردم.بعد احظاریه واسه جهیزیه و مهریه برای همسرم نمیره و نمیدونه اقدام قانونی کردم وکیل میگه اگه احظاریه بره ممکنه وسایل رو جابجا کنه و تا درخواست حقوقی بدیم زمان میبره .برای همین ازتون پرسیدم واسه جهیزیه و اینکه بنظرتون این کار درسته؟ یه توضیح مختصری از شخصیت خودش و خانوادش دادم

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 15 شهریور 98 [ 16:46]
    سطح
    46
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    تشکرها
    361

تشکرشده 311 در 123 پست

Array
    سلام
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ye_Doost نمایش پست ها
    دوستان به مقدار بیشتر تامل و تفکر کنند بعد نظر بدند. اولا کی گفته اعتیاد به وضعیت مالی خانواده ضربه نمیزنه؟
    .
    آقاي ي دوست عزيز بد نيست پست هاي قبلي بنده را در اين تاپيك بخونيد....
    من با نظرات شما موافقم اما اگه ي سر به تاپيك هاي ديگه بزنيد متوجه ميشيد كه خانم ها بعداز جدايي معمولا پشيمان ميشوند پس از نظر من بهتره خانم محمدي نهايت تلاششون براي زندگيشون بكنن!!!! تا بعدا ....
    خوشبختانه درآمد ماهيانه همسر ايشان انقدر هست كه بتونه بدون دغ دغه هزينه مصرف موادش تامين كنه.....
    من افرادي را ميشناسم كه كه روي سكو و ... كار ميكنند و سالهاست به مواد مخدر سنتي اعتياد دارند.... و متاسفانه موفق به ترك مواد نشده اند ولي چيزي در زندگيشان براي همسر و فرزندانشان كم نگذاشته اند.
    طرز نگاه من به افراد معتاد طي مدت اخير 180 درجه فرق كرده است. افراد معتاد بيمار هستند مجرم نيستند.
    اين افراد در صورت حمايت شدن ميتوانند به زندگي عادي باز گردند....
    به هر حال تصميم گيرنده نهايي خانم محمدي هستند و اميدوارم بهترين تصميم را بگيرند.

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 06 شهریور 00 [ 17:16]
    سطح
    64
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 237
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    172

تشکرشده 281 در 129 پست

Array
    سلام

من هم در سن بیست و سه سالگی از یک فرد معتاد طلاق گرفتم ولی من مثل شما تلاش برای ترک دادن نکردم و خیانتی هم در کار نبود. فقط یک بار تریاک پیداکردم و ایشون هم انکار کردند که مصرف میکنند ولی من فقط یک جمله گفتم و طلاق گرفتم

کسی که تو جیبش تریاک پیدا شده به درد من نمیخوره

از روزی که تریاک رو پیدا کردم از اینکه اسم اون ادم توی شناسنامه ام هست خجالت میکشیدم چون راه من توی زندگی راه دیگری بود و از اینکه موقع عقد درمورد اعتیادش حرفی نزده بود خودم رو یک ادم فریب خورده میدونستم.

با تجربه خودم بهتون میگم هر چه سریعتر طلاق بگیرید و شخصیت و حرمت نفس خودتون رو در حد شرکت درکلاسهای ترک اعتیاد پایین نیارید اون هم به قول خودتون برای یک ادم خاین .برای خودتون حرمت و احترام قایل بشید . خودتون رو دوست داشته باشید و خودتون رو لایق بهترین ها بدونید. هرچه سریعتر از این منجلاب خودتون رو بیرون بکشید و شروع کنید به تنفس هوای خوب . هوایی که توش بوی اعتیاد و خیانت نباشه.

من الان 38 ساله هستم و پانزده سال از طلاق میگزره و در طول این مدت هیچ گاه پشیمان نبودم و به خودم بخاطر تصمیمی که برای طلاق گرفتم افتخار میکنم.
    در برخی شرایط طلاق نعمت بزرگی هست . طلاق صحیح نه تنها پایان نیست بلکه شروعی دوباره هست حتی من میگم برای من تولدی دوباره بود .

در مورد مشکلات عاطفی بعد طلاق هم باید بگم خیلی اسونتر و راحت تر از این برزخی است که الان توش هستید. طلاق یک نوع سوگ هست و تمام سوگها مدت زمانش 40 روزاست .بعد از اون زندگی عادی شروع میشه و بعد از شش ماه انگار نه انگار که همچین ادمی اصلا وجود داشته. البته باید از همین حالا و تا یک سال بعد از طلاق حتما تحت نظر یک روانشناس و مشاور باشید تا با کمترین ضایعه از این مسیر عبور کنید و برای ازدواج دوم اماده بشید. اگر تحت نظر مشاور باشید خیلی سریعتر و اسانتر میتونید ازدواج دوم خوبی داشته باشید.

در مورد جهیزیه و دیگر موارد مالی هم باید بگم که به حرف وکیلت گوش کن و هرکاری که لازمه انجام بده . چون بعد ار طلاق نیاز به پشتوانه مالی داری و برای مهریه هم میتونی برای حقوق شوهرت حکم بگیری که هر ماه مقداری کسر میشه و به حساب شما ریخته میشه .

البته من خودم تجربه ای در این موارد مالی ندارم و تمام حقوقم رو در قبال طلاق بخشیدم چون نیاز مالی نداشتم و خودم شاغل و مستقل بودم و سریعتر شدن مراحل طلاق برام مهمتر بود ولی اگر شما نیاز مالی دارید حتما حقوق تون رو بگیرید چون بعد از طلاق پول یک مسیله خیلی مهم هستو حتما بهش نیاز خواهید داشت و قدر مادر فهمیده تون رو بدونید خیلی خانم عاقل و مادر خوبی هستند که این طور شما رو راهنمایی و حمایت میکنند من موقع طلاق حمایت عاطفی خانواده رو نداشتم ولی خداروشکر از نظر روحی خودم به قدری توانمند بودم که از پسش به خوبی براومدم. حمایت عاطفی خیلی مهمه و خوشبختانه شما اون رو دارید. با همین سرمایه خیلی زودتر از اون چه فکر میکنید زندگی تون متعادل میشه. و البته استفاده از یک روانشناس و مشاور مجرب چیزی هست که شما قطعا بهش نیاز خواهید داشت . نه تنها برای عبور از این مرحله که برای برنامه ریزی برای اینده.
    ویرایش توسط maadar : جمعه 17 شهریور 96 در ساعت 12:21

12. کاربر روبرو از پست مفید maadar تشکرکرده است .

میس بیوتی (شنبه 01 مهر 96)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 آبان 97 [ 18:56]
    سطح
    66
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    تشکرها
    646

تشکرشده 951 در 409 پست

Array
    "واسه جهیزیه و اینکه بنظرتون این کار درسته؟"
    مگه تعارف دارید؟ اگر قصدتون جدائی است باید اموال تون و همه حقوق تون رو پس بگیرید.

"بهتره خانم محمدي نهايت تلاششون براي زندگيشون بكنن"
    اینطور که خودشون میگند قبلا این تلاش ها رو انجام داده اند. فکر کنم 3 بار رو اشاره کرده اند. متاسفانه اون آقا اعتیاد رو که ترک نکرده اند خیانت رو هم بهش اضافه کرده اند.
    باتوجه به این سوابق است که فکر نمی کنم اون آقا حتی بخواد اصلاح بشه. مگه یک نفر رو چندبار بهش باید فرصت داد؟

"خوشبختانه درآمد ماهيانه همسر ايشان انقدر هست كه بتونه بدون دغ دغه هزينه مصرف موادش تامين كنه.....
    من افرادي را ميشناسم كه كه روي سكو و ... كار ميكنند و سالهاست به مواد مخدر سنتي اعتياد دارند.... و متاسفانه موفق به ترك مواد نشده اند ولي چيزي در زندگيشان براي همسر و فرزندانشان كم نگذاشته اند."

شما مطالبی رو که نوشتم مجددا مطالعه کنید. یه مقدار هم بیشتر در مورد عواقب اعتیاد مطالعه داشته باشید. بعد هم نباید به نمونه های نادر اتکا کرد. باید اکثریت رو درنظر گرفت. چه کسی تضمین کرده مورد یک فرد خاص مشمول همون استثناها میشه؟

"طرز نگاه من به افراد معتاد طي مدت اخير 180 درجه فرق كرده است. افراد معتاد بيمار هستند مجرم نيستند."
    خب اشتبیاه می کنید.
    اولا ارنظر دینی گناهکار و مجرم هستند. چون آگاهانه به خودشون (جسم و روح) آسیب می رسانند. شما که مذهبی هستید باید خوانده باشید که پیامبر اسلام (ص) از این افراد اظهار بیزاری می نمایند. (آن زمان موادی مانند ناس بود، اگر درست یادم باشه )
    دوم ازنظر قانونی هم مجرم هستند
    سوم خطرناک هستند. بعد از مدتی به خودشان و اطرافیان شان صدمه می زنند تا حد قتل.
    فاسد هستند. برای تهیه مواد اعتیادشان حتی به خودفروشی و فروختن زنان و دختران خود، آدم ربائی و هر جرم و جنایتی دست می زنند.
    تنها موارد استثنا شاید کسانی باشند که از روی نادانی و حتی فریب خوردن معتاد شده اند.

14. کاربر روبرو از پست مفید Ye_Doost تشکرکرده است .

پامچال (شنبه 25 شهریور 96)

صفحه 6 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)