با سلام
اول تشکر می کنم از شما به خاطر درسهایی که در زندگی ازتون گرفتم
من بیشتر سوالهام شاید جنبه مشاوره گرفتن داشته باشه
1- به نظر شما یک آدم تنبل رو میشه به نحوی تبدیل به یه آدم عادی کرد؟ (حالا نه زرنگ)
2- آیا امکان مشاوره تلفنی گرفتن از شما وجود داره؟ برای خواهرم می خواستم (در رابطه با دختر نوجوانش مشکلات بزرگی داره) چون توی شهر شما نیست، امکان مشاوره حضوری گرفتن وجود نداره و بعید می دونم بتونه مثلا حساب کاربری باز کنه و از انجمن آزاد برای مشاوره خصوصی بهره بگیره
و اینکه اگر این امکان وجود داره هزینش به چه مقدار هست و به چه نحوی بایستی پرداخت انجام بگیره؟ (بابت این سوال عذرخواهی می کنم، اگر امکان پاسخ دادنش در این تاپیک وجود نداره اگر امکانش وجود داشت در پیام خصوصی پاسخش رو بدید)
3- اگر خانمی همه اقوام همسرش رو دوست داشته باشه به جز یکی دو نفر. و دقیقا یکی از اون دو نفر به منزلش بیان و مثلا یک ماه بمونن و حتی بعد از یک ماه هم زیاد اصراری به برگشت به شهرشون نداشته باشن چه برخوردی صلاح هست؟چه کار باید بکنه که هم بی احترامی انجام نشده باشه و هم شرایط کمی قابل تحمل تر بشه (با در نظر گرفتن اینکه برای اون خانم حفظ ظاهر روابط خیلی مهم باشه)
اینها همه در شرایطی باشه که همسر اون خانم اصرار زیادی به نگه داشتن اون افراد برای یک مدت نا مشخص دیگه هم داشته باشه( هر 10 روز یه بار یه تعارف بزنن که ما هم دیگه باید برگردیم و آقای همسر بگن مگه کاری دارید که انقدر زود میخواین برید و انها هم بگن نه کار خاصی نداریم و گفتگو ادامه پیدا نکنه)
4-خصوصیات مثبت و منفی من از نظر شما چیست؟ ( البته با توجه به مشغله هایی که دارید و اینکه احتمالا همه پستهای تالار رو فرصت نکنید مطالعه کنید، شاید اصلا من رو یادتون نباشه ولی اگر خاطرتون هست خوشحال میشم بنویسید)
یک سوال دیگه هم داشتم که خیلی جنبه مشاوره گرفتن داشت و دیدم سو استفاده میشه صرفنظر کردم ( حالا در اولین فرصت میام انجمن آزاد می پرسم)
با تشکر از حوصله شما
پرواز کن آنگونه که می خواهی
وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند
علاقه مندی ها (Bookmarks)