به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 314

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 29 مرداد 05 [ 12:38]
    سطح
    96
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 284
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array
    با سلام
    اول تشکر می کنم از شما به خاطر درسهایی که در زندگی ازتون گرفتم
    من بیشتر سوالهام شاید جنبه مشاوره گرفتن داشته باشه

1- به نظر شما یک آدم تنبل رو میشه به نحوی تبدیل به یه آدم عادی کرد؟ (حالا نه زرنگ)

2- آیا امکان مشاوره تلفنی گرفتن از شما وجود داره؟ برای خواهرم می خواستم (در رابطه با دختر نوجوانش مشکلات بزرگی داره) چون توی شهر شما نیست، امکان مشاوره حضوری گرفتن وجود نداره و بعید می دونم بتونه مثلا حساب کاربری باز کنه و از انجمن آزاد برای مشاوره خصوصی بهره بگیره
    و اینکه اگر این امکان وجود داره هزینش به چه مقدار هست و به چه نحوی بایستی پرداخت انجام بگیره؟ (بابت این سوال عذرخواهی می کنم، اگر امکان پاسخ دادنش در این تاپیک وجود نداره اگر امکانش وجود داشت در پیام خصوصی پاسخش رو بدید)

3- اگر خانمی همه اقوام همسرش رو دوست داشته باشه به جز یکی دو نفر. و دقیقا یکی از اون دو نفر به منزلش بیان و مثلا یک ماه بمونن و حتی بعد از یک ماه هم زیاد اصراری به برگشت به شهرشون نداشته باشن چه برخوردی صلاح هست؟چه کار باید بکنه که هم بی احترامی انجام نشده باشه و هم شرایط کمی قابل تحمل تر بشه (با در نظر گرفتن اینکه برای اون خانم حفظ ظاهر روابط خیلی مهم باشه)
    اینها همه در شرایطی باشه که همسر اون خانم اصرار زیادی به نگه داشتن اون افراد برای یک مدت نا مشخص دیگه هم داشته باشه( هر 10 روز یه بار یه تعارف بزنن که ما هم دیگه باید برگردیم و آقای همسر بگن مگه کاری دارید که انقدر زود میخواین برید و انها هم بگن نه کار خاصی نداریم و گفتگو ادامه پیدا نکنه)

4-خصوصیات مثبت و منفی من از نظر شما چیست؟ ( البته با توجه به مشغله هایی که دارید و اینکه احتمالا همه پستهای تالار رو فرصت نکنید مطالعه کنید، شاید اصلا من رو یادتون نباشه ولی اگر خاطرتون هست خوشحال میشم بنویسید)

یک سوال دیگه هم داشتم که خیلی جنبه مشاوره گرفتن داشت و دیدم سو استفاده میشه صرفنظر کردم ( حالا در اولین فرصت میام انجمن آزاد می پرسم)

با تشکر از حوصله شما
    پرواز کن آنگونه که می خواهی
    وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند

2. 5 کاربر از پست مفید فکور تشکرکرده اند .

maryam123 (یکشنبه 29 بهمن 96), گیسو کمند (دوشنبه 30 بهمن 96), باغبان (یکشنبه 29 بهمن 96), عشق آفرین (یکشنبه 29 بهمن 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)