من عذر میخوام لازم شد مسایلی رو نگفتم بیان کنم؛
کسی اینجا فکر نمیکنم منظورش خواستگاری کردن خانم باشه بلکه منظور همون ابراز علاقس با توجه به عنوان تاپیک
ابراز علاقه از طرف دختر با یکسری رفتارها امکان پذیره مثلا خوش برخورد بودن، احترام گذاشتن ، فرضا تعریف کردن از هنر کسی و ... اما اگر این به بیان کردن بکشه و رابطه ی عاطفی شکل بگیره و گاهی به ازدواج برسه مسایلی پیش میاد؛
۱.بدبینی
۲. سرکوب
۳. شکسته شدن غرور دختر
۱. بدبینی یعنی اینکه این پسر پشت سر به این فکر میکنه خب فلانی بمن گفت دوستت دارم یا ابراز علاقه کرد.، تا حالا به چند نفر دیگه اینطوری ابراز کرده؟ حتما اونا نپذیرفتن. نکنه ایشون روش باز باشه (آزاد باشه) و... ... و خیلی از بدبینی هایی که ممکنه بصورت علامت سؤال بوجود بیاد.
۲. سرکوب یعنی اینکه بمحض کوچکترین اختلاف و بحثی ایشون از این مسئله ممکنه سوء استفاده کنن.. یعنی بگن یادته ابراز علاقه از طرف تو بود وگرنه من مال این حرفا نبودم، بهت فکر نمیکردم !
مثال خانمی که بعد ازدواج همسرش همیشه بشوخی بهش میگفته یادته بهم گفتی دوسم داری من ازدواجی نبودم و بعد این روی روحیه خانم تأثیر منفی گذاشته بود.
۳. شکسته شدن غرور یعنی اینکه مردان زنان مغرور و دست نیافتنی رو بیشتر میپسندن و براشون جذاب ترن. شما اگر دو تا دختر یکسان روبروی یک پسر بگذارین اولی بهش ابراز علاقه کنه و دومی خیلی سنگین و باوقار باشه پسره پر پی کشف دومی خواهد بود و اولی از نظرش میافته.
بعضی ها عقیده دارن اگر دختر ابراز علاقه نکنه و نگه پشیمون میشه و فرصتش از دست میره و اصلا چرا نباید بگه... باید عرض کنم پسرها خیلی تیزن و سریع میفهمن کدام دختر مناسب ازدواج و مهر ورزیدن هست پس اگر اون دخترپشت کوه قاف هم باشه سراغش میرن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)