نقل قول نوشته اصلی توسط Parastou نمایش پست ها
سلام
ممنونم که برام وقت گذاشتید
خوب اگه منظورتون همیشه و تو هر حالتیه باید بگم که نه. ببینید عزیزم چیزی که من باهاش مواجه شدم تو شرایط مختلفی بوده. هم دورانی که کاملا فرصت مرتب بودن و به خودم رسیدن رو داشتم و هم دوران بارداری اونم ماه های آخر و اونم با وجود یه بچه دیگه
به هر حال دفعه پیش خودش می گفت تو عالی هستی و من اشتباه کردم.
همسرم باز هم از من عذرخواهی می کنه و انتظار داره که من ببخشمش.
ما تو زندگی مون تو هیچ زمینه ای مشکل آنچنانی نداریم. مثلا نه خسیسه و نه بد دل. البته منم هیچ وقت خرج نامعقول نداشتم شاید بشه گفت نسبت به ایشون اقتصادی تر هم هستم. بخش زیادی از تعطیلات ما صرف رفتن به شهرستان و سر زدن به خانواده ایشون می شه. همسرم هم هر زمانی که من بخوام آماده سر زدن به خانواده من هست. تو امور مالی همیشه مشورت می کنیم و من به تصمیماتش اعتماد دارم. پس اندازمون رو تو حساب من می ریزیم و اصلا بینمون حساب من و تو معنی ندازه. تو کار خونه و بچه داری تا جایی که باشه همراهمه. یه دونه تیشرت ساده رو بدون این که نظر من رو بپرسه نمی خره و البته منم همین طورم. روابط زناشویی مون همیشه خوب بوده. و کلی رفتار خوب دیگه. اصلا همین الان اون قدر متواضع عذرخواهی می کنه و ازم دلجویی می کنه که هرکسی باشه می گه باید بهش اعتماد کرد. اما مسئله اینجاست که همسرم اصلا قبول نداره به من خیانت کرده و همش می گه آخه چیزی نشده.
پرستو جون
مرسی دقیقا جواب سوالمو دادین با بقیه چیزاییم که نوشتین بیشتر فهمیدم چقد رابطتون صمیمی و گرمه
چقد به نظرات هم احترام میزارین

اما شما واستون خیلی عجیبه چرا این مرد خوب و عالی و همسردوست چنددفعه خیانت کرده و هربارم میگه نه همچی چیزی نبوده

بنظرم میاد شوهرتون راست میگه
اون خیانت نکرده
درواقع نه شما مقصری نه ایشون
فقط مشکل اینجاس که شما دونفر راجع به نوع برخورد با جنس مخالف دوجور دیدگاه مختلف دارین
اینم تقصیر هیشکدوم شماها نیس
فقط تفاوت دیدگاهه

شما بنظرتون خیلی بد و زشت و زنندس یه مرد متاهل با یه زن غریبه صمیمی و خودمونی حرف بزنه
یا واسش کلیپ بفرسته
یا باش شوخی کنه

اما همسرتون بنظرش میاد که درین حد صمیمیت با جنس مخالف هیچ اشکالی نداره

شما یجور تعریف از خیانت دارین
ایشون یجور تعریف دیگه

این تفاوت دیدگاهتونم دوتا دلیل میتونه داشته باشه

یکیش به نوع تربیت خانوادگی ربط داره

یکی دیگه به دیدگاههای دینی اسلامی

حالا نمیدونم واسه شماها کدوم ایناس
اما بهرحال این تفاوت دیدگاهتون باعث دعوا و تنش و ناراحتی هردوتاتون شده

چیزیکه باعث تنش میشه باید یه فکری براش کرد

بهترین کمک بشماها اینه حضوری برین پیش مشاور