نوشته اصلی توسط
Parastou
سلام
ممنونم که برام وقت گذاشتید
خوب اگه منظورتون همیشه و تو هر حالتیه باید بگم که نه. ببینید عزیزم چیزی که من باهاش مواجه شدم تو شرایط مختلفی بوده. هم دورانی که کاملا فرصت مرتب بودن و به خودم رسیدن رو داشتم و هم دوران بارداری اونم ماه های آخر و اونم با وجود یه بچه دیگه
به هر حال دفعه پیش خودش می گفت تو عالی هستی و من اشتباه کردم.
همسرم باز هم از من عذرخواهی می کنه و انتظار داره که من ببخشمش.
ما تو زندگی مون تو هیچ زمینه ای مشکل آنچنانی نداریم. مثلا نه خسیسه و نه بد دل. البته منم هیچ وقت خرج نامعقول نداشتم شاید بشه گفت نسبت به ایشون اقتصادی تر هم هستم. بخش زیادی از تعطیلات ما صرف رفتن به شهرستان و سر زدن به خانواده ایشون می شه. همسرم هم هر زمانی که من بخوام آماده سر زدن به خانواده من هست. تو امور مالی همیشه مشورت می کنیم و من به تصمیماتش اعتماد دارم. پس اندازمون رو تو حساب من می ریزیم و اصلا بینمون حساب من و تو معنی ندازه. تو کار خونه و بچه داری تا جایی که باشه همراهمه. یه دونه تیشرت ساده رو بدون این که نظر من رو بپرسه نمی خره و البته منم همین طورم. روابط زناشویی مون همیشه خوب بوده. و کلی رفتار خوب دیگه. اصلا همین الان اون قدر متواضع عذرخواهی می کنه و ازم دلجویی می کنه که هرکسی باشه می گه باید بهش اعتماد کرد. اما مسئله اینجاست که همسرم اصلا قبول نداره به من خیانت کرده و همش می گه آخه چیزی نشده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)