نسیم جان من فکر میکنم شما با اینکه خیلی جاها حق داری ولی طرز بیان و برخورد خوبی نداری. اینکه همسرت با دو تا کلمه عاطفی احساساتی شد و پول داد نشون میده که پتانسیل گفتگوی عاطفی و نرم شدن رو داره پس چرا استفاده نمیکنی ازین فرصت؟ ببین دوست عزیز اگر به بهترین مرد دنیا هم بگی پول بده یا بزار تو خونت بمونم چون وظیفته و حق قانونی منه پا پس میکشه و ازین رابطه دلسرد میشه. شما باید روش برخورد با همسرت رو بطور کلی عوض کنی. مثلا از همون مورد زرد الو که تعریف کردی برداشت من این بود که شما فرصت سوزی کردی. از یک طرف میگی محل من نمیزاره از طرف دیگه وقتی میاد جلو (به هر طریقی و به هر بهانه ای) هول میدی عقب. خوب عزیزم انتظار نداشته باش رابطه ای که انقدر خراب شده یکمرتبه ازین رو به اون رو بشه.... باید قدم به قدم پیش بره و درست بشه.
مثلا توی همون مورد زرد الو میتونستی توضیح بدی براش. وسطش هم چند تا شوخی و خنده و باب اشتی رو با ملایمت و زیر پوستی باز کنی و یک قدم به جلو...
به نظر من به جای صحبت منطقی و درخواستهای مکرر برای پول منتظر یک فرصت باش که پیش بیاد و با زیرکی ازون فرصت برای اشتی استفاده کن. انتظارات خودت رو تعدیل کن مثلا انتظار نداشته باش بیاد بگه نسیم منو بخش من غلط کردم! الان باید قدم به قدم رابطه رو دوباره بسازی عزیزم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)