سلام به همه دوستان
محمد رضا عزیز ، خوب هستی ؟
کار و بار خوب پیش میره ؟
خوشحال شدم وقتی مقاله شما را خوندم – فرد موفقی هستید – ان شالله موفق تر باشید .
ویژگیهایی که شما را به تفکر وا داشته در مورد اون خانم :
- حس تنفر از مردان – به خاطر اتفاقات گذشته
- برونگرا
- علاقه به هزینه زیاد
- ناز پرورده
و .....
.................................................. .................
1 ) به نظرم ، اون خانم باید ، اول از همه بداند که برای شما اتفاقات گذشته اش مهم نیست ( نامزدی اون خانم )
سعی کنید با آرامش بیشتری باهاش صحبت کنید ( خواستگاری رفتی ) – و اون این حس را بفهمد - البته باید از درون باهاش حرف بزنید .
بستگی به خودتان داره – اگر خوب عمل کنید – می تونید حتی منجی او باشید ! ( به نظرم مشکل خاصی نیست در این زمینه )
چیزی که شاید مهم باشه به قول خودتان این است که علت بهم خوردن نامزدی چی بوده – البته باید با سیاست بپرسید و مستقیم مطرح نکنید
باید بهش بگی هدف من خوشبخت کردن شماست – چه چیزی در اون مرد نبوده و لیاقت شما را نداشته
2 ) بحث برون گرا بودن را باید بیشتر بررسی کنی – شما باید خودتان باشید !
ما معمولا وقتی لازم بشه ، الگوهای قبلی خودمان را تغییر می دهیم - مثلا در این جا شما دوست دارید به خاطر اون خانوم الگوی درون گرا بودن خودتان را تغییر بدید . باید از خودتان سئوال کنید : این تغییر چه سودی برایم دارد ؟
با پاسخ دادن به این سئوال می تونی در این زمینه پیشرفت داشته باشی – یه بازاری موفق باید ترکیبی از درون گرا و برون گرا باشه ! - یعنی با مردم شاد و سرزنده باشه و از طرفی تا حدودی سر سنگین هم باشه !
محمد رضای عزیز ، من شما را در این زمینه موفق می بینم .
( احساس می کنم شما وسط این قضیه هستی – چون اگر زیاد خجالتی بودی – بازاری نبودی و دو کار نداشتی )
از طرفی ، باز هم باید ، این اخلاق دختر بیشتر دستتون بیاد - که شدت این برون گرا بودن چقدر است ! ( بیشتر تحقیق کن عزیز دلم)
3 و 4 ) علاقه به هزینه ی زیاد – ناز پرورده بودن :
باید ببینی تعریفش از ولخرجی چیه
در کل ، به نظرم هر چی تعادلش خوبه - زندگی مانند یه اره می مونه
یه اره وقتی بخواد چیزی را ببره گاهی جلوه میره و گاهی عقب !
اگر واقعا اخلاق ایشون این جوری هست ( ولخرجی زیاد و عدم مدیریت زندگی ) ، باید در انتخابت بیشتر تفکر کنی .
چون کبوتر با کبوتر ، باز با باز !
نظرت چیه ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)