نقل قول نوشته اصلی توسط نیلوفر:-) نمایش پست ها
سلام
مواردی که فرمودین رو خوندم شماره یک خیلی عجیب بودواقعا قد فاکتور حیاتیه!!؟ شماره دو هم کلیت نداره واما شماره سه نشان دهنده این هست که شمااعتماد به نفس پایینی دارید که اگر کسی به شما جواب مثبت بده حتما آدم نالایقی هست واز نظرشما بی عرضه،حتما اعتماد بنفست رو ببر بالا روی یک کاغذ برای خودتون نقاط قوت وضعفتون رو بنویسید امام علی علیه السلام میفرمایند بزرگترین سرمایه هرکس اعتماد به نفس اوست، نقاط ضعفی که من توی نوشته های شما دیدم مهم بودن نظر همه ی دخترها بود که این درست نیست چون هیچوقت نمیشه همه نظرشون راجع به یک نفر مثبت باشه تو پست قبلی هم گفتم شما قراره بایک نفر ازدواج کنید پس نیازی به مثبت بودن نظر همه ی خانومها ندارید همونطور که مطمئنم نظر شما هم راجع به همه خانومها مثبت نیست،چهارمین موردی که فرمودید قراره شما بافردی که شما تاییدشون میکنید ازدواج کنید پس مسلما یکی از فاکتور های شما زیاده خواه نبودن اون خانوم هست پس این مورد هم حله وحرف آخرتون نوشتین فکر نمیکنم کسی من رو بخاطر خودم بخواد خود شما یعنی تنها قد شما؟!؟! ناامید بودن بزرگترین گناهه بعدم شما اول باید خودتون،خودتون رو دوست داشته باشید بعد توقع داشته باشید دیگران هم... نیمه پر لیوان رو هم ببینید واز نعمتهای خدادی ازجمله هوش وسلامتی خوشحال شکرگزار باشید من مطمئنم هیچ کار خدا بی حکمت نیست. موفق باشید.
سلام
من خودمو دوست دارم ولی خب کسی منو نمیتونه دوست داشته باشه متاسفانه من شدیدا کمال گرا هستم به خاطر همینه که نظر بقیه برام مهمه و دایم در حال مقایسه خودم با بقیه هستم . میدونم من نهایتش با یه نفر ازدواج میکنم و نظر بقیه نباید مهم باشه ولی فکر کنم زیر ده درصد از دخترا مایل باشن با من ازدواج کنن . خدا وکیلی دروغ میگم یا امارم اشتباهه میتونید از دوستاتون امار بگیرید نهایتا شاید عده ی معدودی اونم به شرط تاپ بودن بقیه شرایط منو انتخاب میکنه. در واقع من جز اخرین گزینه های دخترها هستم .

نقل قول نوشته اصلی توسط زندگی خوب نمایش پست ها
من یه دختر با تحصیلات عالی، درآمد خوب و ظاهری مناسب هستم. خیلی جدی و بدون شوخی میگم اگه امکانش بود آدرس میدادم بیای خواستگاری خودم :) شعار هم نمیدم . به نظرم

مشکل شما نباید قدت باشه که داری جواب رد میشنوی.

پسر خوبی باشی خیلی ها حاضرن باهات اردواج کنن. مشکل شاید یه جایی توی اعتماد به نفست باشه عزیز. من همه ی پستاتون رو نخوندم ولی قدت مشکل خاصی نداره که.

به هر حال داشتن قد بلند برای یه پسر تداعی کننده ی حس قدرت و مسلط بودن به زن و زندگیه. همین طور بدن ورزیده همین حس رو منتقل میکنه که باعث اعتماد به نفس مرد میشه ولی

اگه پسری قد بلند نداشته باشه بازم میتونه احساس قدرت کنه وگرنه طبیعت مردی رو قد کوتاه نمی آفرید !!! و خیلی وقت پیش نسلت منقرض شده بود. بنابراین اگه تا این سن زنده ای با

این که فد کوتاهی یعنی تو میتونی تداوم ژنتیکی داشته باشی بنابراین از نظر علمی لزومی به ناراحتی در تو وجود نداره که بخوای خودت رو نابود کنه بنابراین احتمال های دیگه ای وجود داره

از قبیل مشکلت شکست های دوران کودکیت . بهتره بعضی وقتا فکر کنی که تو زندگیت چه کارهای خوبی انجام دادی و ادامه ی زندگی تا ابدیت حق مسلمته.

اگه مشکلت برگرده به کودکیت که فکر میکنم بر میگرده بهتره دخترا رو متهم نکنی و مشکلت رو حل کنی چون طبق قانون احتمال باعث میشه دقیقا بری خواستگاری دختری که جوابش به تو

قطعا نه هست و اتفاقا عاشقش هم بشی !!!! بنابراین تا قبل از بیچاره کردن خودت اعتماد به نفستو تقویت کن و به خودت به عنوان یک مرد زندگی بگو شکست در خواستگاری چیزی نیست

که به خاطرش ویژگی های مطلوبت رو مد نظر قرار ندی و بخوای قبول کنی که باید تنها بمونی. تلاش کن و عاقلانه برو خواستگاری.

شاد و پیروز باشید :)

- - - Updated - - -

من یه دختر با تحصیلات عالی، درآمد خوب و ظاهری مناسب هستم. خیلی جدی و بدون شوخی میگم اگه امکانش بود آدرس میدادم بیای خواستگاری خودم :) شعار هم نمیدم . به نظرم

مشکل شما نباید قدت باشه که داری جواب رد میشنوی.

پسر خوبی باشی خیلی ها حاضرن باهات اردواج کنن. مشکل شاید یه جایی توی اعتماد به نفست باشه عزیز. من همه ی پستاتون رو نخوندم ولی قدت مشکل خاصی نداره که.

به هر حال داشتن قد بلند برای یه پسر تداعی کننده ی حس قدرت و مسلط بودن به زن و زندگیه. همین طور بدن ورزیده همین حس رو منتقل میکنه که باعث اعتماد به نفس مرد میشه ولی

اگه پسری قد بلند نداشته باشه بازم میتونه احساس قدرت کنه وگرنه طبیعت مردی رو قد کوتاه نمی آفرید !!! و خیلی وقت پیش نسلت منقرض شده بود. بنابراین اگه تا این سن زنده ای با

این که فد کوتاهی یعنی تو میتونی تداوم ژنتیکی داشته باشی بنابراین از نظر علمی لزومی به ناراحتی در تو وجود نداره که بخوای خودت رو نابود کنه بنابراین احتمال های دیگه ای وجود داره

از قبیل مشکلت شکست های دوران کودکیت . بهتره بعضی وقتا فکر کنی که تو زندگیت چه کارهای خوبی انجام دادی و ادامه ی زندگی تا ابدیت حق مسلمته.

اگه مشکلت برگرده به کودکیت که فکر میکنم بر میگرده بهتره دخترا رو متهم نکنی و مشکلت رو حل کنی چون طبق قانون احتمال باعث میشه دقیقا بری خواستگاری دختری که جوابش به تو

قطعا نه هست و اتفاقا عاشقش هم بشی !!!! بنابراین تا قبل از بیچاره کردن خودت اعتماد به نفستو تقویت کن و به خودت به عنوان یک مرد زندگی بگو شکست در خواستگاری چیزی نیست

که به خاطرش ویژگی های مطلوبت رو مد نظر قرار ندی و بخوای قبول کنی که باید تنها بمونی. تلاش کن و عاقلانه برو خواستگاری.

شاد و پیروز باشید :)
سلام
افکار من از محیط بازخورد پیدا کرده .و ربطی به کودکی نداره تا 6 سال پیشم این مسئله برام مهم نبود . من تو دانشگاه و محل کار با دختران زیادی سر و کار داشتم . تقریبا میشه گفت من زیاد برای دختران جذابیت ندارم . چرا باید برای قدم که دست خودم نبوده اینقدر بها بدم. یعنی اگر ده سانت بلندتر بودم شاید کسی رد نمیکرد. خود شما هم میگید "قد بلند برای یه پسر تداعی کننده ی حس قدرت و مسلط بودن به زن و زندگیه. همین طور بدن ورزیده همین حس رو منتقل میکنه که باعث اعتماد به نفس مرد میشه" یعنی قد کوتاه ها نمیتونن حس قدرت منتقل کنن .

چرا فکر میکنید اعتماد به نفسم پایینه . چون مورد دلخواه کسی نیستم و از این اتفاق ناراحتم دلیل میشه که اعتماد به نفسم پایین باشه

انصافا اگر همچین کیسی برای شما هم میومد به احتمال زیاد رد میشد