نوشته اصلی توسط
نیلوفر:-)
سلام
مواردی که فرمودین رو خوندم شماره یک خیلی عجیب بودواقعا قد فاکتور حیاتیه!!؟ شماره دو هم کلیت نداره واما شماره سه نشان دهنده این هست که شمااعتماد به نفس پایینی دارید که اگر کسی به شما جواب مثبت بده حتما آدم نالایقی هست واز نظرشما بی عرضه،حتما اعتماد بنفست رو ببر بالا روی یک کاغذ برای خودتون نقاط قوت وضعفتون رو بنویسید امام علی علیه السلام میفرمایند بزرگترین سرمایه هرکس اعتماد به نفس اوست، نقاط ضعفی که من توی نوشته های شما دیدم مهم بودن نظر همه ی دخترها بود که این درست نیست چون هیچوقت نمیشه همه نظرشون راجع به یک نفر مثبت باشه تو پست قبلی هم گفتم شما قراره بایک نفر ازدواج کنید پس نیازی به مثبت بودن نظر همه ی خانومها ندارید همونطور که مطمئنم نظر شما هم راجع به همه خانومها مثبت نیست،چهارمین موردی که فرمودید قراره شما بافردی که شما تاییدشون میکنید ازدواج کنید پس مسلما یکی از فاکتور های شما زیاده خواه نبودن اون خانوم هست پس این مورد هم حله وحرف آخرتون نوشتین فکر نمیکنم کسی من رو بخاطر خودم بخواد خود شما یعنی تنها قد شما؟!؟! ناامید بودن بزرگترین گناهه بعدم شما اول باید خودتون،خودتون رو دوست داشته باشید بعد توقع داشته باشید دیگران هم... نیمه پر لیوان رو هم ببینید واز نعمتهای خدادی ازجمله هوش وسلامتی خوشحال شکرگزار باشید من مطمئنم هیچ کار خدا بی حکمت نیست. موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)