سلام به آقا علیرضا، سال نو مبارک
اول لازم هست بدونین قوانین ازدواج یا طلاق در کشور ترکیه متفاوت است.
برای ازدواج با دختری که اهل کشور ترکیه هست قوانینی وجود داره که باید اونو رعایت کنین... اونطور که من شنیدم از گواهی تجرد تا مراحل مختلفی که باید بشه.( خیلی واردش نمیشم چون دانشی درموردش ندارم، اما نظام حقوقی ازدواج و طلاق در ترکیه رو بررسی کنین )
اما فرهنگ یه مسئله ی جدا هست... که باید بهش پرداخت. اونها خیلی شبیه ما نیستن و تلاش دارن مثل اروپاییها زندگی کنن.
در هر صورت ازدواج با کسی از کشور دیگر نیاز به بررسی های دقیق از طریق مراجعه به مشاورین حقوقی و ... داره. حرف مردم حجت نیست ! چون شرایط مالی، فرهنگی و اعتقادی افراد و حتی نیات اونها متفاوته.
البته من نمیدونم شاید شما قصد مهاجرت نداشته باشین اما برای زندگی در ایران هم باز باید یکسری قوانین رو بدونین .
این خانمم سنش خیلی کمه و من نگرانیم از این هست بعدا بخاطر دوری از خانواده و تفاوت کشور و ... از این ازدواج پشیمون بشن.
حالا چرا دختر از ایران نه؟
میدونم دوست داشتن مهم هست اما گاهی نه هر کسی و هر جایی.. مثلا من بیام عاشق یک مرد ایتالیایی بشم! خب خیلی مسایل این وسط میاد که قاعدتا نمیتونم از عهده ی همه ی اونها بر بیام. مردم خودمون اینحا ازدواج میکنن توی زندگی خودشون واقعا موندن، خیلی از زوج ها توی مسایل مختلف به بنبست میرسن (در حالی که آموزش ها، رسوم، باورها و .. تقریبا یکسانه و همه ازش مطلع هستن حتی اقلیت های دینی حاضر در ایران) و حالا فکر کنین از یک کشور دیگر و آدمی متفاوت عروس شما باشن .
خواهرتون خیلی هم بی راه نمیگن. این بدبینی نیست منتها نمیدونن چطور بصورت صحیح مطلبشونو بیان کنن و مشکل رو سر قیافه و فلان در مطرح کردن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)